Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Injecție cu moral în 1.Liga pentru PepsiCo și RCS & RDS

4-9 / 11 / 2019 © Aflate în subsolul clasamentului din 1.Liga, PepsiCo și RCS & RDS au obținut victorii importante pentru moralul din ultima parte a turului. Finalul jocurilor disputate în etapa 9 le-a adus puncte echipelor Renault-EOS și Gemini Solutions.

√ Nominalizații pentru “.Golul Etapei 9 by Lotto.”, concurs desfășurat pe baza voturilor exprimate de echipele din 1.Liga și de fani pe Facebook (lunea între orele 10-20) sunt: Răzvan-Nicolae Grancea (Gemini Solutions), Emilian-Cristian Constantinescu (PepsiCo), Marius-Andrei Barbu (RCS & RDS).

Cu șase eșecuri consecutive și puncte câștigate doar în etapa a doua (victorie cu Mobexpert), PepsiCo a realizat cel mai șocant rezultat al săptămânii: 9-2 cu Televol Systems, după 3-1 la pauză și 6-1 la mijlocul reprizei secunde, într-un inedit duel al ultimelor clasate în "Topul Fair-Play Cumpăna" din 1.Liga.Fără mai mulți jucători influenți, cu un portar de conjuctură și un debutant marcator (Adrian Mareș) în runda cu Rompetrol, RCS & RDS a egalat de trei ori (3-3 la pauză), s-a detașat în minutul 30 (5-3), pentru ca în final să obțină primul succes după patru eșecuri precedente: 5-4 și triplă pentru Silviu Badea.

Prezente în circuitul de “Fotbal pentru companii” din 2010, Hidroconstrucția și Renault-EOS au avut parte de un joc decis pe final prin dubla lui Dorin Dragomirescu: 5-6, după ce învingătoarea a alergat cu folos pentru cinci egalări.

Victoriile cu Renault-EOS și PepsiCo i-au asigurat echipei Catena Racing Team un elan pozitiv cu Gemini Solutions, pe care a condus-o cu 1-0 și 2-1. Desemnat portarul campionatului trecut, Răzvan Grancea au avut un neașteptat aport ofensiv la cele două reușite ale IT-iștilor: mai întâi la un șut deviat nocoros în plasă, apoi prin golul egalării sosit în ultimele secvențe ale jocului: 2-2.

Cu un nou debutant în persoana lui Iulian Căzănaru (23 ani), Mega Image a ratat șansa de a egala liderul AD Auto Total, joc cedat prin două goluri primite în minutele 8 și 31: final 0-2.

Cu trei sferturi de joc echilibrat, Lindab a avut speranțe într-un rezultat favorabil cu Marco Vet până în minutul 27, momentul golului primit de 1-3. Pe fondul unei evoluții cu portar-ofensiv pentru constructori, scorul final a luat proporții: 1-6.

* TTA (cu Royal Car) și Printerr (cu Mobexpert) și amânat jocurile.

___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®