Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Lex-ADSA surprinde, iar Sodexo se apropie de sferturile Turneului

--24 /04/ 2019- 2.Liga-Turneu, Etapa 4 © Dacă în Grupa A Lex-ADSA i-a făcut cunoștintă echipei PepsiCo cu primul eșec din campionat și Cora Alexandriei a câștigat primul punct, Grupa B a consemnat o victorie în ultimul minut pentru Sodexo Pass și primul succes pentru Allianz Partners.
Cu trei etape înainte de finalul grupelor, doar Engie este favorită certă pentru sferturile de finală, fază în care toate cele 16 participante păstrează șanse matematice de calificare.


Înfrântă în Grupa A de Engie și Hilti, Lex-ADSA și-a reactivat șansele de calificare în sferturile de finală după victoria cu PepsiCo, căreia îi aduce primul eșec din sezon și, totodată, îi întrerupe o serie de 8 succese la rând.
După câte un gol de fiecare parte, jocul și-a atins punctul culminant în min.34, atunci când Mihai Mangealic a fost eliminat direct (lovirea adversarului). În superioritate, avocații au înscris două goluri întrerupte de unul singur al adversarilor: scor final 3-2.

Cu 2-0 în start, GreenPoint s-a văzut condusă de Cora Alexandriei în Grupa A: 2-3 la pauză și 2-4 după odihnă. Ecologiștii au egalat prima oară la mijlocul reprizei și, apoi, în min.34: final 5-5, iar retailerii câștigă primul punct și încă păstrează șanse la locul 4.

TUI TravelCenter i-a dat emoții echipei DTM-MApN doar la începutul jocului din Grupa A, după golul marcat de Mihai Gheorghe. Militarii au întors scorul până la pauză, 1-3, pentru ca apoi să își mărească diferența și pe fondul superiorității numerice create în urma eliminării directe a lui Gabriel Deliu (înjurii la adresa arbitrului): 1-8, cu 4g pentru Alex Șarvarin.

Sodexo Pass a avut un final neașteptat de palpitant cu Wipro în Grupa A, după 4-0 (16’) și 5-1 (24’). Dublele lui Alex Bujicu și Alex Buciu, plus un autogol au egalat situația cu două minute înainte de final. În secundele de prelungire Costin Voicu le-a adus cuponarilor cea de-a patra victorie care îi apropie tot mai mult de calificare: scor 6-5.

Tot în Grupa B, Ericsson a dat dovadă de un moral foarte bun în perioadele critice ale partidei cu Schindler. După un gol marcat în primele secunde, IT-iștii s-au văzut conduși rapid cu 1-3, pentru ca în doar trei minute să revină la conducere: 4-3 la pauză. După pauză Schindler a forțat egalarea, a treia reușită din meci a lui Valentin Raicu (36’) asigurându-le succesul celor de la Ericsson, scor 6-4.

Etapa din Grupa B cu Concelex i-a adus echipei EY al doilea 0-0 stagional după precedentul cu Ericsson din finalul toamnei. A fost totodată și al șasea joc al auditiorilor fără gol marcat, dar și al patrulea fără gol primit.

Allianz Partners a încheiat la opt partide seria fără victorie, disputa cu UiPath din Grupa B fiind tranșată neașteptat de categoric: 4-0 la pauză, 6-0 și 7-3 în final.
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®