Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Marco Vet câștigă ediția din 2019 a "Superligii Companiilor"

Pentru a opta vară consecutivă, echipe din Liga Companiilor și-au dat întâlnire cu reprezentative ale altor companii în turneul național de relaxare .Superliga Companiilor..

Cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia, cetatea maritimă Callatis și gazonul natural al stadionului Central au găzduit pentru a cincea oară la rând delegațiile fotbalistice ale companiilor participante.
Vremea neașteptat de prielnică fotbalului, asezonată cu atmosfera specifică din sudul litoralului românesc, au adus un bonus considerabil evenimentului la care au participat 12 echipe.

Celor 7 componente ale Ligii Companiilor din București li s-au alăturat două reprezentante din Sibiu, selecționata națională ADSA întărită cu jucători din Rep.Moldova, localnica Primăria și prima campioană Apa Nova Veolia. Distribuția în grupe a fost făcută respectându-se criteriul performanței, cu capi de serie AD Auto Total, TTA și Rompetrol.
Grupa A s-a dovedit cea mai performantă, cele trei calificate clasându-se în „careul de ași” după ce au depășit faza sferturilor de finală. Dacă Grupa B a oferit campioana și golgheterul turneului, Grupa C care a propus duelul între campioanele Bucureștiului și Sibiului s-a dovedit cea mai echilibrată.
Loviturile de departajare au fost necesare doar într-un singur meci, în sferturile de finală, pentru ca după semifinalele decise clar, finala mare să le aducă față în fața pe Catena Racing Team (campioană în 2017) și Marco Vet (vicecampioană în 2018).
După o primă parte fără gol, Marco Vet s-a desprins prin reușitele lui Adrian Lungu (’22) și Alex Ilina (’33), în timp ce Catena Racing Team a închis tabela prin Iulian Cană (’39 - penalty).Lotul echipei campioane: Andrei-Cristian Popescu, Marian-Silviu Boieșan, Alexandru-Iulian Ilina, Florian-Gheorghe Ioniță, Andrei-Dian Petcu, Titus-Robert Poșogeanu, Mihail Șișu, Tudor-Gheorghe Hotobocescu, Adrian Pepenică, Ionuț Florea și Adrian-Viorel Lungu (stranieri).

Laureații ediției a VIII-a
- clasament: 1. Marco Vet, 2. Catena Racing Team, 3. Apa Nova Veolia,
4. TTA, 5. Somarest Sibiu, 6. Lindab, 7. Rompetrol, 8. AD Auto Total,
9. KUKA Automatizare Sibiu, 10. ADSA România, 11. Lex-ADSA, 12. Primăria Mangalia.
- trofeul "Fair-Play Cumpana": Lindab.
- cel mai bun jucător: Mihai-Iulian Cană (Catena Racing Team).
- cel mai bun marcator: Florinel-Marinel Dumitra (Primăria Mangalia).
- cel mai bun portar: Andrei-Cristian Popescu (Marco Vet).

* mulțumim partenerilor Primaria Municipiului Mangalia, Tuborg si Cumpăna.

Detalii centralizate sunt disponibile pe www.ligacompaniilor.ro/Superliga-2019/
________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®