Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Marius Ioniță de la Televol - marcatorul "Golului Etapei 20 by Lotto"

--02 /04/ 2019- © Reușita personală a lui Iulian-Marius Ioniță prin care Televol Systems a făcut 5-1 în victoria cu Royal Car a fost desemnată .Golul Etapei 20 by Lotto..
În vârstă de 21 ani, jucătorul cu numărul 98 pe tricou a înscris de patru ori în etapa 20 și totalizează 49 goluri în cel de-al doilea sezon de campionat.
Iulian-Marius Ioniță se află la a doua nominalizare consecutivă, în timp ce Televol Systems bifează a doua distincție din patru nominalizări stagionale.
În top au mai fost incluse golurile jucătorilor Petruț-Viorel Păștin (Lindab) și Iancu-Andrei Găzdaru (Mega Image).

Începutul lunii aprilie îl găsește pe lista suspendaților doar pe Nicolae Ionel (AD Auto Total, 1 j, cumul de 4 cartonașe galbene stagionale).
Tot în 1.Liga, Royal Car este lider în Topul “Fair-Play Cumpăna”, iar Gheorghe Bucur (Instituțiile Lumina) și Cătălin Neagu (Printerr) împart primul loc în topul golgheterilor, cu câte 34g.

După sezonul regulat din 2.Liga, Costel-Silviu Costache (DCN EU Cash & Carry, 48g) s-a dovedit cel mai bun marcator, iar UiPath s-a impus în Topul “Fair-Play Cumpăna”.

Situația din finalul 2B.Liga a evidențiat atât eficacitatea lui Mihai Mangealic (PepsiCo, 15g), cât și sportivitatea echipei Cora Alexandriei.


___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®