Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Mega Image evadează în dauna Televol din zona barajelor

--20-25 /05/ 2019- © 1.Liga, Etapa 26 © Cu patru etape înainte de finalul sezonului, lupta pentru evitarea retrogradării ridică nivelul adrenalinei.
După cele 6 puncte câștigate în decurs de doar două zile, Mega Image face un salt spectaculos în clasament după rocada cu Televol Systems, învinsă net de Lindab.
La extreme, Royal Car și Hidroconstrucția rămân cu șansa a doua, în timp ce Instituțiile Lumina și Renault-Omniasig sunt poziționate favorabil cel puțin momentan.

√ Concursul “.Golul Etapei by Lotto.”, derulat exclusiv pe Facebook lunea în intervalul orar 9-21, îi nominalizează în Etapa 26 din 1.Liga pe jucătorii: Mihai-Marian Stoica (Royal Car), Robert-Florin Cristea (TTA) și Răzvan-Ion-Gigi Panțuru (Mega Image).
CLICK aici pentru a viziona și vota propunerile

Mega Image și-a luat revanșa în fața Hidroconstrucției după neverosimilul 0-5 din tur. La limita greșelilor în ambele reprize, retailerii au revenit de la 0-1 și, cu 2-1 la pauză, apoi 3-1 în min.30, păreau să aibă un final liniștit. Golul lui Vlad Vintilă a adus-o pe Hidro aproape de egalare, pentru ca în ultimul minut lovitura de penalitate a lui Bogdan Stănciulescu să fie apărată de Silviu Hanu: 3-2.

Etapa la zi i-a adus echipei Mega Image a cincea victorie consecutivă, partida cu BCR fiind la fel de palpitantă precum precedenta. Conduși cu 0-2 din min.11 până în min.27, retailerii au marcat de patru ori consecutiv și, după 4-2 final, urcă deasupra liniei de baraje.

22 partide și peste 7 luni a fost nevoită Lindab să aștepte prima victorie, sosită într-un mod șocant cu Televol Systems: 1-0 la pauză și 3-0 într-un final în care Mihai Iordan a ratat din penalty golul de onoare.

Cu garnituri lipsite de jucători esențiali, Marco Vet și Printerr au atribuit o atenție specială fair-play-ului în duelul pentru locul 5. Condusă în start, Printerr a revenit în mod autoritar și datorită eficacității lui Răzvan Cocârlă (x3), pentru ca în final scorul 2-4 să fie unul exemplificator pentru situația consemnată în teren.

Prin victoria cu Renault-Omniasig, 2-0 la pauză, 5-1 și 5-4 într-un final în care a ajuns la limita greșelilor, Rompetrol și-a depășit norma de puncte consemnată în tur. De partea cealaltă, selecționata coordonată de Mihai Bocșa rămâne cu un singur punct în ultimele cinci meciuri și, cu un avans sensibil deasupra liniei de baraje, va întâlni în finalul stagional AD Auto Total, Mobexpert, Gemini și Royal Car.

Cu două goluri marcate în primele trei minute, AD Auto Total s-a văzut egalată la fel de rapid de Instituțiile Lumina. Mihai Marian înainte de pauză și Cristi Iordan cu o dublă după odihnă au asigurat o victorie, scor 2-5, prin care AD Auto Total se menține în vârful ierarhiei cu 9 puncte avans cu patru etape înainte de final.

Gemini Solutions a reușit cea mai categorică victorie stagională în fața ultimei clasate din 1.Liga, ADSA-Enterprise: 4-0 la pauză și 11-0 la finalul unui joc cu un istoric simplu din care se rețin cele patru goluri reușite de Ion Popescu.

___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®