Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Mega Image o blochează pe TTA în lupta pentru titlu

--11-16/03/2019- © 1.Liga, Et.18 © Duelurile dintre echipele din zona barajului și cele de pe podium continuă să producă deliciul primăverii, după victoria obținută de Mega Image cu TTA. Ultimele secunde le-au adus succese echipelor Mobexpert și Printerr, în timp ce Instituțiile Lumina și-a îmbunătățit situația din clasament prin două victorii.

√ Concursul “.Golul Etapei by Lotto.”, derulat exclusiv pe Facebook lunea între orele 10-22, îi nominalizează în Etapa 18 din 1.Liga pe jucătorii:
Bogdan Floarea (Hidroconstrucția), Adrian-Cosmin Roșu (Mega Image) și Cătălin-Virgil Alecsandru (Printerr).
CLICK aici pentru a viziona și vota propunerile

Despărțite de 11 locuri în clasament și cu obiective diametral opuse, fostele campioane Mega Image și TTA au oferit meciul etapei atât din punct de vedere al angajamentului și ritmului de joc, cât și din cel al suspansului și al rezultatului final.
În luptă pentru evitarea zonei de baraje, retailerii au condus cu 2-0 și 2-1 la pauză, pentru ca în startul reprizei secunde să înscrie ultimul gol al meciului, pentru 3-1. Așa cum era de așteptat, echipa aflată încă cu șanse la titlu a atacat continuu și a sperat într-o revenire chiar și în perioada de inferioritate, consecință a eliminării directe a lui Emilian Hulubei din postura de portar ofensiv (32’, henț în fază iminentă de gol).

Pentru a opta oară în 18 etape Mobexpert are parte de un meci încheiat la o diferență de cel mult un gol. Aflată la 19 puncte distanță însă învingătoare clară în tur, Lindab a egalat de două ori, pentru ca în ultimele secunde să aibă ghinion la un corner executat inteligent de Marius Dumitrache: scor 3-2.

Poziționate în apropierea “careului de ași”, Printerr și Renault-Omniasig au fost aproape de a încheia meciul cu rezultatul consemnat în tur, după realizările lui Cătălin Neagu (’24), respectiv Ionuț Petrescu (’29). Pe contre și în pressing reciproc, jocul s-a decis la ultima fază a jocului, atunci când Cătălin Alecsandrescu a semnat victoria echipei Printerr: final 2-1.

Cu doar două puncte în ultimele 4 etape, Instituțiile Lumina a avut începuturi de reprize formidabile în fața Hidroconstrucției, echipă ce rămâne în ultimele 9 jocuri doar cu victoria memorabilă din jocul cu Gemini: 2-0 (8’) și 2-1 la pauză, 7-1 (33’) și 8-5 în final, Gheorghe Bucur remarcându-se prin cele 4g.

Cu absențe de ambele părți față de rezultatul alb din tur, Marco Vet nu a avut probleme în returul cu Royal Car: 3-0 la pauză și 4-1 în final. Pentru mecanici a punctat Emil Neculae, dintr-un penalty acordat în ultimul minut.

Restanță din etapa 17, meciul dintre Instituțiile Lumina și Royal Car a avut un câștigător neașteptat de detașat. Cu cele mai rapide trei goluri marcate în doar trei minute, Lumin
a a avut 6-0 în min.14, 7-2 la pauză și 10-5 în final, în timp Florin Cernat (x4) a creat numeroase faze spectaculoase.

BCR rămâne fără puncte în retur și după duelul cu Televol Systems, echipă care și-a completat lotul de 6 jucători cu stranierul Costin Voicu (Sodexo). Mihai Dragne (x3) a asigurat un prim avans pentru formația din Voluntari, pentru ca spre finalul meciului bancarii să aibă o revenire de orgoliu: 1-3 la pauză și 3-5 în final.

După o primă repriză încheiată la egalite, 1-1, Rompetrol s-a detașat de ADSA-Enterprise în ultimul sfert de joc și a încheiat cu același scor din tur: 6-2. Petroliștii își măresc la 7 etape invincibilitatea, perioadă în care au obținut 5 din cele 8 victorii stagionale.

Campioana AD Auto Total a amanat derby-ul cu vicecampioana Gemini Solutions.
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®