Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Mobexpert și Marco Vet rămân cu speranțe doar pentru podium

--04-09/03/2019- © 1.Liga, Et.17 © A doua rundă din retur le-a conservat urmăritoarelor Gemini Solutions și TTA șansele pentru locul 1 ocupat de AD Auto Total, în timp ce Mobexpert și Marco Vet rămân cu speranțe doar pentru podium.
Rompetrol a făcut un pas important deasupra zonei de baraje, acolo unde Lindab a remizat cu ultima clasată, ADSA-Enterprise.

√ Concursul “.Golul Etapei by Lotto.”, derulat exclusiv pe Facebook lunea între orele 10-22, îi nominalizează în Etapa 17 din 1.Liga pe jucătorii:
Valentin Bigan (Rompetrol), Daniel Rînciog (ADSA-Anterprise) și Alex.-Cr.-Mircea Șomârlea (Mobexpert).

CLICK aici pentru a viziona și vota propunerile

Gemini Solutions și-a confirmat poziția superioară, palmaresul întâlnirilor directe și calculele teoretice în etapa cu Mobexpert. Caracterizat prin câteva absențe notabile de fiecare parte, duelul locurilor 2 și 4 a fost unul preponderant fizic și cu puține faze de poartă. Reușitele din min.5 și 12 i-au adus pe IT-iști la cârma jocului, golul de onoare fiind marcat în min.35, destul de târziu pentru ca Mobexpert să mai evite al cincilea eșec stagional și implicit îndepartarea de podium: final 2-1.

ADSA-Enterprise a obținut al doilea punct stagional, după un duel palpitant cu Lindab. Cu 2-0 în min.7, specialiștii în drept au egalat la 3 înainte de pauză, pentru ca în startul părții secunde să primească două goluri. Mihai Laber și Daniel Rînciog au egalat prompt, iar în ultimele 13 minute echipele s-au anulat reciproc: final 5-5.

Învinsă în tur la puțin timp după ce cucerise în fața echipei Televol Systems turneul de vară Cupa Constructorilor, Rompetrol și-a luat revanșa în returul campionatului. Dacă prima parte le-a aparținut cabliștilor (0-2, 2-3 și 3-3 la pauză), în repriza secundă petroliștii s-au dovedit superiori: 5-3 și după gol încasat din lovitură de penalitate final 5-4.

Previziunile unui meci disputat între Hidroconstrucția și AD Auto Total nu s-au adeverit și pe gazon. Cu primul punct câștigat în fața locului 2 după șase eșecuri, Hidro nu a reușit să încurce planurile liderului care pierdea primele puncte în fața unei echipe de mijlocul clasamentului după 10 victorii la rând.
Mecanicii au avut un început decisiv de meci, cu patru goluri în primele 11 minute, pentru ca apoi să își accelereze în mod alternant jocul ofensiv: 1-5 la pauză și 3-8 în final.

Cu gol primit de la Liviu Mușat în secunda 17 și 0-2 la pauză, BCR a egalat situația cu selecționata Renault-Omniasig în min.25. Condiția fizică superioară i-a ajutat pe favoriți să își impună punctul de vedere într-un mod categoric, iar BCR consemneză cele mai nete eșecuri stagionale în fața aceluiași adversar: final 2-7, după 1-7 în tur.

Într-un joc disputat în avans pentru etapa 19, TTA s-a impus în fața Printerr datorită startului formidabil de repriză secundă.
După 2-1 la pauză, nacelarii au punctat de șapte ori consecutiv în opt minute, pentru ca pe final IT-iștii să aibă o tresărire de orgoliu: 8-3 final și 4g pentru Tănase Mușat.

Cu doar patru jucători disponibili pentru acest joc, echipa Marco Vet a ales neprezentarea în etapa cu TTA, 0-5 la "masa verde", echipă care a profitat de oportunitate și a disputat un reconfortant joc amical intern.

Mega Image (cu Printerr) și Instituțiile Lumina (cu Royal Car) au amânat jocurile programate.
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®