Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Mobexpert - captiva jocurilor palpitante încheiate fericit

--15-20 /04/ 2019- © 1.Liga, Et.23 © Caracterizată de rezultate echilibrate însă fără nicio remiză, ultima etapă din aprilie înaintea pauzei de Paște i-a continuat traseul palpitant echipei Mobexpert.  
1.Liga se va relua în 8 mai cu AD Auto Total lider detașat la 12 puncte și cu 7 jocuri rămase din sezon, dar cu lupta pentru evitarea
BARAJ-ului în care sunt implicate în mod direct ocupantele locurilor 7-13.

√ Concursul “.Golul Etapei by Lotto.”, derulat exclusiv pe Facebook lunea în noul interval orar 9-21, îi nominalizează în Etapa 23 din 1.Liga pe jucătorii:
Tudor-Gh. Hotobocescu (Marco Vet), Mihai-Romulus Ilie (Instituțiile Lumina) și Răzvan Pădurețu (AD Auto Total).
CLICK aici pentru a viziona și vota propunerile

Condusă în restanță de Printerr cu 2-0 în min.5, 3-2 la pauză și 4-3 în partea a doua, toate golurile fiind încasate de la Cătălin Neagu, Mobexpert a reușit un final marcă brevetată în acest sezon. Alex Șomârlea (35’) și un autogol din lovitură de la colț au semnat victoria, scor 4-5, iar Mobexpert ajunge la 8 meciuri consecutive încheiate la o diferență de cel mult un gol, în care doar o dată a fost învinsă.

De asemenea, doar cu rezultate la limită în ultimele cinci jocuri, Printerr și-a luat revanșa după turul cedat în fața Rompetrol, echipă ce avea un singur eșec în ultimele 11 etape: 1-0 la pauză, 2-0 și 2-1 în final, rezultat ce o apropie de confirmarea sportivă a prezenței în viitorul sezon din 1.Liga.

Performere din punct de vedere statistic la capitolul fair-play, Royal Car și BCR au avut un duel decis în ultimele secunde. Superiori la experiență și tehnicitate, însă deficitari la organizare și determinare, mecanicii au condus cu 2-0 și 3-2 la pauză, pentru ca în partea secundă să fie surprinși de bancari. Egalată prin al patrulea gol din meci semnat de Valeriu Constantin, Royal Car a obținut victoria după o fază finalizată de Emil Neculae: 7-6.

Cu două goluri marcate înainte și după pauză, TTA a fost egalată de Lindab la mijlocul părții secunde. Coordonați de pe margine de Marius Tabacu, nacelarii au găsit rapid soluțiile unei victorii previzibile: 4-2.

Televol Systems a fost depășită constant de echipa care i-a produs în tur cel mai categoric eșec stagional, AD Auto Total, pentru care a marcat 3 goluri din postura de stranier top-class Răzvan Pădurețu (cu evoluții în grupele Champions League pentru Urziceni): 0-2 la pauză, 0-4 și 2-4 în final.

Apărată între buturi de Florin Rizea, Instituțiile Lumina și-a impus stilul de joc în fața Renault-Omniasig, de care a trecut cu mari emoții: 2-0 și 3-1 la pauză, 3-2 din min.26 și la final, iar selecționata auto-asigurări ajunge la 6 rezultate consecutive la limită din care doar 2 victorioase.

Mega Image (cu Hidroconstrucția) și ADSA-Enterprise (cu Mobexpert) și-au amânat jocurile, în timp ce Mobexpert a disputat un meci amical în compania echipei FAIR Play în rândurile căreia s-au regăsit jucători de la Tuborg, Lumina și Televol: 6-1 (2-0).

___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®