Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Nicolae Toma aduce pentru Lindab primul "Golul Etapei by Lotto"

--22 /01/ 2019- © Reușita lui Nicolae Toma prin care Lindab a egalat-o pe Gemini Solutions a fost desemnată pe baza concursului desfășurat pe Facebook .Golul Etapei 15 by Lotto..
În vârstă de 29 ani, șeptarul constructorilor a marcat 185 goluri în opt sezoane de campionat, din care 11 în această ediție.
Dacă pentru Nicolae Toma este a opta distincție de acest gen (5 în ediția 2013/14 și câte 1 în 2015/16 și 2017/18), dar și a doua nominalizare stagională, Lindab în schimb bifează primul gol al etapei din actualul campionat.
Topul celor mai spectaculoase goluri ale etapei a fost completat de jucătorii Valeriu Simion (ADSA-Enterprise) și Dorin-Ionel Dragomirescu (Renault-Omniasig).

Campionatul intră în pauza de iarnă timp de cinci săptămâni, urmând a fi reluat după desfășurarea turneului de pregătire “Cupa Companiilor 2019”.
Turul din 1.Liga se va încheia oficial săptămâna viitoare, odată cu disputarea celor două restanțe, Instituțiile Lumina vs Marco Vet (et.13) și Printerr vs AD Auto Total (et.15).
Sezonul regulat din 2.Liga mai are de disputat încă cinci etape, perioadă în care se va inaugura și 2B.Liga, pentru ca apoi echipele din eșalonul secund să fie distribuite în secțiunile Play-off și Turneu.

Statistici la zi din ambele eșaloane sunt disponibile în secțiunea dedicată ligii și echipelor.


 

 

 

 

 

 

 

 

___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®