Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
O singură necunoscută pentru sferturile Turneului Companiilor

--13-18 /05/ 2019- 2.Liga-Turneu, Etapa 6 © Dacă în urmă cu o etapă nicio echipă nu era sigură de calificarea în faza eliminatorie a Turneului Companiilor, antepenultima rundă a grupelor a adus confirmarea pentru 7 din cele 8 locuri.

În Grupa A, Lex-ADSA și-a luat revanșa după eșecul din finalul sezonului regulat, într-un meci în care TUI TravelCenter a condus cu 0-3: 1-4 la pauză, 5-4 și 7-5 în final.
PepsiCo a avut un tur de forță. GreenPoint i-a dat câteva emoții în prima repriză încheiată nedecisv (1-1), pentru ca apoi să se desprindă net: 4-1. Întâlnirea cu Hilti disputată în avans a doua zi a avut o desfășurare mai clară: 2-0 la pauză și 6-3 în final, cu 4g pentru Aurelian Ursu.
DTM-MApN (cu Engie) și Hilti (cu Cora Alexandriei) nu s-au putut mobiliza și, în condițiile în care nu au fost permise modificări în program, au pierdut prin neprezentare: scor 0-5.
* Podiumul Grupei A are deja definitivat podiumul, alcătuit din PepsiCo, Engie și Lex-ADSA, în timp pentru a patra poziție ce asigură prezența în sferturi se vor duela în meci direct DTM-MApN și GreenPoint.

În Grupa B, Ericsson și EY au încheiat la egalitate la fel ca în sezonul regulat. De data aceasta a fost o remiză spectaculoasă și cu goluri: 0-1 și 3-1 după pauză, 4-3 și golul de 4-4 marcat de Alin Băncilă la ultima fază.
Disputat fără rezerve, Concelex vs UiPath a avut un câștigător neașteptat după startul echilibrat: 0-1 și 4-1 la pauză, 10-5 în final, Matei Moldoveanu punctând de 5 ori.
De asemenea, Wipro a obținut a doua victorie consecutivă după un meci cu Allianz Partners decis de reușita lui Alex Burciu din minutul 38: 2-1 la pauză și 3-2 în final.
Schindler (cu Sodexo Pass) a pierdut prin neprezentare: 0-5.
* Situația Grupei B este clarificată la capitolul calificate, Sodexo Pass, Concelex, Ericsson și EY urmând a-și stabili poziția și, automat, echipa cu care se va încrucișa în sferturile de finală, după graficul A1-B4, A2-B3, A3-B2, A4-B1.
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®