Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Pași grăbiți spre un nou titlu de campioană pentru AD Auto Total

--08-13 /04/ 2019- © 1.Liga, Et.22 © Într-o nouă săptămână în care ultimele minute și-au arătat importanța, doar două meciuri din cele nouă au avut un scor final la diferență mai mare de un gol.
AD Auto Total este tot mai aproape de titlul de campioană după punctele pierdute de Gemini Solutions, TTA și Mobexpert.
Deși situația de la retrogradare pare conturată, evoluțiile echipei BCR, dar și punctele câștigate de Hidroconstrucția, Mega Image și Royal Car indică faptul că deznodământul este încă unul incert.


√ Concursul “.Golul Etapei by Lotto.”, derulat exclusiv pe Facebook lunea în noul interval orar 9-21, îi nominalizează în Etapa 22 din 1.Liga pe jucătorii:
Emil-Cristinel Neculae (Royal Car), Răzvan-George Cocârlă (Printerr) și Emilian Hulubei (TTA).
CLICK aici pentru a viziona și vota propunerile

După cele trei eșecuri consecutive sosite prin goluri primite pe final, Mega Image a reușit să învingă vicecampioana Gemini Solutions.
Prima repriză fără reușite a fost urmată de realizările stranierului-debutant Ionuț Pană (22’) și a lui Florin Antoce (30’), pentru ca Marian Crăciunescu (36’) să închidă tabela pentru 2-1.

La două zile distanță după eșecul cu Mega Image, Gemini Solutions s-a mobilizat corespunzător pentru restanța cu AD Auto Total, statutul de derby al campionatului fiind respectat din toate punctele de vedere. Conduși cu 0-3 în min.13, IT-iștii au revenit formidabil, cu patru goluri între min.18-21, penultimul reușit din lovitură de penalitate. Liderul a egalat în min.32 prin Marius Cărăbuș, iar rezultatul final le poate mulțumi în mare măsură pe ambele echipe: 4-4.

Etapa curentă a fost una simplă pentru AD Auto Total, care a depășit similar ADSA-Enterprise, 4-1 în fiecare repriză, cu câte trei goluri pentru Viorel Barbu și Petruș Manta: final 8-2.

Cu patru victorii și remiză cu liderul în cele 6 etape disputate în retur, Rompetrol a abordat cu moral bun partida cu TTA, echipă pe care a condus-o cu 1-0 din min.6 și 3-2 din min.34. Robert Cristea a salvat punctul pentru nacelari la ultima fază a jocului: 3-3.

Mobexpert a avut un nou meci palpitant după ce în ultimele trei etape a învins identic: 3-2 cu gol înscris pe final.
Ultima parte a jocului cu Royal Car a adus de data aceasta doar egalarea, Alex Șomârlea (x3) dovedind și în min.38 calitățile de marcator: 2-0 și 2-2 la pauză, 3-2, 3-4 și 4-4 în epilog.

După remiza cu Lindab și victoriile la limită cu ADSA-Enterprise și Mega Image, pentru Renault-Omniasig a venit eșecul cu o echipă din zona retrogradării. Fără goluri în prima repriza, media de spectaculozitate a urcat în partea secundă, Hidroconstrucția punctând golul victoriei în min.37 prin Bogdan Floarea: final 3-2, după 4-2 în tur.

Coborâtă pe locul 10 după trei eșecuri, Instituțiile Lumina a abordat fără rezerve întâlnirea cu Televol Systems. Echilibrată și palpitantă în special pe final, partida a fost decisă de inspirația lui Romulus Ilie, autor al golulul victoriei în min.36: scor 4-3.

În fața celui de-al patrulea success la rând, Printerr a condus cu 3-0 în min.14 al întâlnirii cu BCR, aflată în căutarea primelor puncte din retur. Eliminarea indirectă pentru două cartonașe galbene primite în doar un minut de portarul Andrei Rădulescu, urmată de un gol din lovitură de penalitate au făcut ca bancarii să spere într-o revenire.
Cu gol de 4-1 înscris după odihnă, Printerr a suferit după dubla lui Marius Mihordea, iar din min.26 scorul consemnat a fost cel final: 4-3.

Cu ofensiva în parametri optimi, Lindab a avut o evoluție pozitivă cu Marco Vet, fapt remarcat și pe tabelă în anumite perioade (2-1 în min.7 sau 6-7 în min.37). Ajutată de revenirea lui Adrian Pepenică atât pe teren cât și pe lista marcatorilor, Marco Vet a obținut prima victorie din ultimele patru etape: scor 6-9, cu 4g pentru Bogdan Ivan, respectiv triplă pentru Teodor Mălăncioiu.

___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®