Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
PepsiCo și Concelex joacă finala Turneului din 2.Liga

--3-5 /06/ 2019- 2.Liga-Turneu, Semifinale © Triumfătoare în grupe cu scor identic, 3-2, PepsiCo și Concelex și-au depășit adversarii într-un mod mai clar în faza semifinalelor Turneului Companiilor din 2.Liga. Din postura de participante în 2B.Liga, debutantele vor disputa finala, joc care în funcție de rezultatele licențierii va desemna echipa calificată în faza de Pre-Baraj pentru promovarea în 1.Liga 2019/2020.PepsiCo a repetat scenariul de meci din sfertul cu EY, iar semifinala cu Lex-ADSA a fost decisă de startul formidabil: 4-0 după 13 minute, de data aceasta cu un singur marcator: Mihai Mangealic. Adversarii au echilibrat jocul în repriza secundă, perioadă în care învingătorii au rulat și ceilalți jucători din numerosul lot: final 7-4, iar PepsiCo abordează ultimul act cu 13 victorii și 1 remiză din 15 partide stagionale.

Avansul luat prin cele trei goluri marcate consecutiv în prima repriză s-a dovedit decisiv pentru Concelex în meciul-eliminatoriu cu Sodexo Pass.
Conduși cu 3-1 la pauză, cuponarii s-au apropiat la 3-2 la mijlocul reprizei secunde, însă nu au mai putut schimba numele învingătoare grație reușitelor constructorilor Albert Mihai și Ovidiu Chirică: scor 5-2.
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®