Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
PepsiCo - campioană și în Turneu, RCS & RDS obține promovarea

--10 /06/ 2019- În ultimele partide stagionale din eșalonul secund, PepsiCo a câștigat finala Turneului Companiilor și se pregătește pentru Pre-Baraj, RCS & RDS a învins categoric și a obținut biletele pentru 1.Liga, în timp ce Admiral, Sport Sport și Segula așteaptă rezultatele licențierii în privința unui posibil meci de Baraj.6-6 și 10-3 au fost rezultatele din 2B.Liga între PepsiCo și Concelex, echipe care au disputat finala 2.Liga-Turneu din postura de câștigătoare de grupe.
Sub privirile surprinse ale numeroșilor fani după startul furibund al celor de la Concelex, PepsiCo a intrat în avantaj fragil la pauză, 3-2. A doua parte a fost la fel de echilibrată, iar după 3-3 și 5-5, deținătoarea trofeului 2B.Liga a marcat de trei ori consecutiv după min.33 și și-a trecut în palmares al doilea titlu stagional: 8-5 pentru PepsiCo, cu 5 goluri pentru Mihai Mangealic.

Cu trasee diametral opuse în ultimele trei etape, Admiral (maxim de puncte) și Segula (eșecuri pe linie) au oferit un meci de un spectacol rarisim în ultima etapă din Play-off.
Lipsită de aportul unor jucători influenți, dar și fără rezerve, Segula a revenit după un gol primit în start și a închis prima parte cu trei goluri consecutive, ultimele două din lovituri de penalitate (1-3).
În partea a doua Admiral a fost cea care a revenit pe tabelă pentru 4-3, pentru ca la ultima fază Alex Drăgunoiu să salveze un punct de onoare pentru Segula: 4-4.

Veritabilă finală pentru locul 2 promovabil direct, fostele prim-divizionare RCS & RDS și Sport Suport au avut parte de un meci cu o câștigătoare neașteptat de clară. Cu gol marcat în min.17 și în superiorite numerică după eliminarea directă a portarului Ștefan Ivana (henț în fază iminentă de gol), cabliștii au avut 2-0 înainte de pauză, 4-0 la mijlocul reprizei secunde și 5-1 în final.
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®