Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
PepsiCo cucerește 2B.Liga, iar Cora câștigă în inferioriate

220/03/2019- 2B.Liga - Etapa 5 © Penultima etapă din 2B.Liga i-a adus echipei PepsiCo mult-așteptata victorie care îi asigură matematic câștigarea seriei, în timp ce Cora Alexandriei a bifat o victorie de moral în vederea participării în 2.Liga-Turneu.
Învinsele Concelex și Allianz Partners își vor disputa în meci direct locul secund și, implicit, un traseu relativ mai accesibil în următoarea fază a campionatului.


Cu o formulă de joc mai concentrată comparativ cu eșecul drastic din tur, Allianz Partners a evoluat cu aplomb în jocul cu liderul PepsiCo. Dubla stranierului Gabriel Radu s-a dovedit însă insuficientă, iar retailerii au obținut victoria ce le va asigura primul loc la finalul 2B.Liga: 2-1 la pauză și 3-2 în final, meci disputat fără golgheterul Mihai Mangealic, însă cu portarul-debutant Lucian Negru în partea a doua a meciului.

Cu primul punct stagional câștigat în startul de retur, Cora Alexandriei a bifat în jocul cu Concelex și prima victorie. Cu un jucător la puțin pe toată durata partidei, dar și cu golgheterul George Dumitrache între buturi, comercianții au primit două goluri în debut, pentru ca înainte de pauză să egaleze. Odihna a fost folosită din plin, iar partea secundă a început cu încă trei reușite pentru Cora, 2-5. Constructorii au forțat egalarea pe final, dubla lui Cătălin Manea fiind contrabalansată de tripla lui Mihai Bilciurescu: scor final 5-6.
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®