Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
PepsiCo este singura promovată după BARAJ

--26 /06/ 2019- © Cele patru meciuri de BARAJ au stabilit componența eșalonului principal din sezonul viitor al Ligii Companiilor - 1.Liga 2019/20.
Dacă Lindab, Hidroconstrucția și Royal Car și-au menținut pozițiile, PepsiCo în schimb a promovat după un sezon fantastic în care a câștigat atât 2B.Liga, cât și 2.Liga-Turneu.

* Ediția a XI-a din Liga Companiilor este proiectată să înceapă în 9 Septembrie 2019.
1.Liga va fi formată din:
AD Auto Total | TTA | Gemini Solutions
| Mobexpert | Rompetrol
Marco Vet | Printerr | Mega Image | Televol Systems
Renault-Omniasig
| Royal Car | Hidroconstrucția | Lindab
Catena Racing Team | RCS & RDS | PepsiCo
.
2.Liga va fi formată din echipe care au evoluat sezonul trecut în campionat și debutante.Învinsă de către debutata PepsiCo, echipa formată din entitățile ADSA și Enteprise își încheie proiectul comun după un singur sezon.
Cu 2-3 în grupă, apoi 7-4 în semifinalele Turneului, PepsiCo și Dan Dedu (x4) și-au folosit din plin experiența dublei cu echipa secundă Lex-ADSA și nu au avut complexe în meciul de promovare: 4-0 (’15), 5-1 la pauză, 7-2 și
8-5
într-un final în care selecționata a fost apărată între buturi de Robert Bucur.
Promovată din 2B.Liga (serie începută la mijlocul sezonului)
după 18 meciuri din care ultimele 5 au fost eliminatorii, PepsiCo urmează istoricul de debut al unor viitoare partenere din 1.Liga precum Gemini Solutions, AD Auto Total, Rompetrol și Mobexpert.

După o ratare a promovării (acum 4 ani) și o promovare (sezonul trecut), Hidroconstrucția a disputat al treilea meci de BARAJ din istoria echipei care se identifică cu cea a campionatului exceptând un singur an de pauză.
De partea cealaltă, Admiral s-a aflat la a doua tentativă de promovare din tot atâtea participări, după ce s-a oprit în Pre-Baraj sezonul precedent.
Cu loturi complete și concentrate pe fotbal, cele două echipe au fost în echilibru mai mult de o repriză. După odihnă Hidro și-a păstrat calmul și, după eliminarea directă a adversarului Adrian Bandrabur (proteste ca rezervă), s-a detașat în câștigătoare prin două goluri:
3-1.
Chiar dacă după meci căpitanul învinșilor Ionuț Bancu a acceptat cu greu deznodământul, fapt pentru care va fi obiectivul unui raport disciplinar, meritul Hidroconstrucției a fost unul evident.

Lider pentru șapte etape în sezonul reglat al ligii secunde și calificată în meciul de promovare, Segula bifează cel mai bun an din cele patru sezoane de participări.
Cu o retrogradare la BARAJ în urmă cu patru ani însă câștigătoare a turneului de iarnă Cupa Companiilor din urmă cu un an, Royal Car a început meciul cu două goluri, pentru ca după 5-1 în partea secundă să aibă un final neașteptat de palpitant:
6-4.
După meci, învingătorul Emil Neculae și-a exteriorizat tensiunea mizei într-un mod neadcvat, fapt pentru care va fi obiectivul unui raport disciplinar suplimentar.

Lindab câștigă al treilea BARAJ consecutiv și se pregătește pentru al șaptelea sezon la rând de 1.Liga, după un duel tranșat clar în fața Sport Suport, formație care rămâne cu o singură ediție de prim eșalon înainte de sezonul al cincilea.
Constructorii nu au avut emoții în fața portarului-conjuctural Aurelian Catană și, după 4-0 (`14 și la pauză), apoi 5-1, au încheiat partida cu
7-2
și cu șase marcatori diferiți.
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®