Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
PepsiCo preia șefia din 2B.Liga

-27/02-01/03/2019- 2B.Liga - Etapa 2 © A doua săptămână din noua serie a ligii secunde a adus o schimbare de lider, PepsiCo și Concelex reușind să câștige fără mari emoții.

Pentru turul cu Cora Alexandriei, Concelex a avut în stranierul Cătălin Țuțuianu (x4) jucătorul providențiat din ofensivă.
După o primă repriză închisă cu golul de 2-5 din lovitură de penalitate înscris de George Dumitrache, care și-a îngrijorat numeroșii fani printr-o accidentare în final, partea secundă a adus un singur gol (29'): final 2-6 pentru Concelex.

• Aproape de formula ideală, PepsiCo a avut un meci neașteptat de ușor în fața Allianz Partners.
Conduși cu 4-0 după zece minute, asiguratorii au punctat din penalty în finalul primei reprize, pentru ca după pauză să cedeze clar: 10-2 și prima victorie în campionat pentru PepsiCo, cu Mihai Mangealic (x4) în rol de golgheter.

___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®