Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Play-off deschis pozitiv de EA, PepsiCo și Concelex lidere în Turneu

--01-05 /04/ 2019- 2.Liga - Play-off și Turneu © Luna aprilie a dat re-startul în eșalonul secund. Cu un nou clasament alcătuit din jocurile directe, Play-off-ul Companiilor a început cu victoria surprinzătoare a echipei Electronic Arts.
În cele două grupe din
Turneul Companiilor, GreenPoint și Sodexo Pass au ținut capul de afiș, în timp ce PepsiCo și Concelex au confirmat forma bună cu care au încheiat 2B.Liga și sunt lidere la golaveraj.

Fără puncte în jocurile din sezonul regulat al ligii secunde disputate cu echipele din Play-off, Electronic Arts a surprins prin victoria cu fostul lider Segula. Nu doar statistica a fost infirmată, ci și previziunile din teren: 0-2 la pauză și 3-2 în final, golul succesului fiind reușit de Alex Păscoci în minutul 36.

În Turneul Companiilor, Grupa A i-a adus echipei GreenPoint primul punct după șapte meciuri și, totodată, a doua victorie din sezon: 8-5 cu TUI TravelCenter, după 0-1, 6-1 la pauză și 6-5 până în minutul 38.
Ecologistul Cristi Lazăr (x4) și-a asumat cu brio rolul de golgheter.

Engie a depășit Lex-ADSA printr-un penalty transformat la ultima fază de către Ionuț Neicu: 5-4, după 1-0 și 1-3 la pauză, apoi 4-3 până în minutul 39.

DTM-MApN nu a avut dificultăți reale în a se impune în fața Hilti, în ciuda scorului aparent echilibrat: 2-0, 2-2, 4-2 la pauză, 4-3 până în minutul 35 și 6-3 în final, Alex Șarvarin semnând 5 goluri.

După victoria palpitantă din urmă cu o săptămână din 2B.Liga, PepsiCo și-a reconfirmat supemația în fața Cora Alexandriei, de data aceasta mai ușor: 6-1 la pauză și 12-3 în final.

Grupa B din Turneul Companiilor, Sodexo Pass și-a luat revanșa cu EY după eșecul la limită din sezonul regulat: 2-0 la pauză și 3-0 scor final stabilit încă din minutul 22.

Schindler a trecut din nou de Wipro și a arătat că a depășit momentul ratării calificării în Play-off cu ultime trei etape fără puncte: 3-0 la pauză și 8-5 în final, cu 4g pentru Robert Lica.

Ericsson și UiPath s-au reîntâlnit după mai bine de șase luni, iar învingătoarea a fost aceeași: 4-1 la pauză, 4-4 și 6-4 în final, meci presărat cu numeroase faze spectaculoase.

Cu 4-0 la pauză și 7-0 după odihnă, Concelex a învins-o iar pe Allianz Partners după precedentul din etapa trecută de 2B.Liga. Gabriel Radu (x4) a echilibrat scorul pentru 9-5 în final.

___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®