Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Play-off relansat și Turneu încă fără calificate în “sferturi”

--8-11 /05/ 2019- 2.Liga © După etapa 10 din Play-off, Catena Racing Team s-a detașat la 3 puncte în fața RCS & RDS, în timp ce Segula și Sport Suport își împart poziția pe podium.
Fără a avea încă o echipă calificată matematic în sferturile de finală,
Turneul Companiilor își continuă suspansul și după etapa 5, antepenultima stagională. Engie și Sodexo Pass au cedat primele puncte, în vreme ce TUI TravelCenter și Wipro au consemnat primele puncte.

Cu eșecuri în cele două jocuri din returul de Play-off, Segula și RCS & RDS au avut un meci neașteptat de dezechilibrat. Cu 4-2 după 11 minute și încă un gol marcat până la pauză în condițiile unei superiorități numerice (eliminare directă a portarului Aurel Beraru), inginerii și-au luat revanșa pentru eșecul din finalul sezonului regulat: scor 10-3, cu 4g semnate de Mădălin Stoica, iar Segula revine în calculele promovării directe.

Neînvinsă de 10 meciuri și cu două victorii în returul Play-off-ului, Tuborg a cedat surprinzător de clar în fața Sport Sport, echipă cu o defensivă remarcabilă care ajunge la 8 victorii consecutive: 0-3 la pauză și 0-6 în final.

Condusă de Admiral cu două goluri încasate înainte de pauză, DCN EU Cash & Cash a revenit prin dubla lui Alex Moldoveanu și bifează primul punct din returul Play-off-ului: 2-2, scor ce le diminează considerabil ambelor echipe șansele la promovarea directă.

A noua victorie la rând pentru Catena Racing Team a fost obținută după o repriză deosebit de echilibrată, replica echipei Electronic Arts diminuându-și brusc din intensitate după odihnă: 2-1 la pauză și 8-1 în final, cu Mihai Cană marcator al unei triple.

În Grupa A din Turneul Companiilor, PepsiCo a revenit din vacanță cu o victorie prin care o detronează pe Engie: 2-0 la pauză, egalare din lovitură de penalitate și golul de 3-2 marcat de Petrișor Dedu.

Victorioasă cu PepsiCo, Lex-ADSA a surprins pozitiv din nou: 6-4 cu DTM-MApN, după 0-2 (‘7) și 2-2 la pauză.

GreenPoint l-a avut din nou pe Cristi Lazăr (x3) responsabilul cu golurile în succesul cu Hilti (6-4 după 3-2 la pauză), în timp ce TUI TravelCenter a mizat pe eficacitatea lui Mihai Laber (x3) în victoria cu Cora Alexandriei (8-4 după 2-1 la pauză).

În Grupa B, Sodexo Pass a cedat în fața Concelex primele puncte după cinci etape disputate în cadrul Turneului Companiilor: 2-2 la pauză și golul decisiv marcat de stranierul Ovidiu Mititelu în min.34: scor final 2-3.

Ericsson și Allianz Partners au șocat printr-o remiză cu goluri numeroase, marcate îndeosebi în prima parte: 6-5 la pauză, 7-8 și egalare la ultima fază adusă de Andrei Raicu: 8-8.

Wipro și-a luat revanșa în fața UiPath după eșecul din sezonul regulat și a întrerupt o serie de 14 meciuri fără puncte: 3-2, după 1-2 la pauză.

EY nu a avut emoții cu Schindler, care a aliniat un lot de 5 jucători: 4-0 la pauză și 9-1 în final, iar auditorii marchează mai multe goluri decât o făcuseră în precedentele 4 etape la un loc.

___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®