Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Podiumul din 1.Liga se “cutremură” încă din startul returului

--27/02-01/03/2019- © 1.Liga, Et.16 © Returul din 1.Liga și primăvara au început surprinzător, cu primele trei clasate obținând un singur punct. Au ieșit din tipare atât victoriile Hidroconstrucției cu Gemini Solutions și a echipei Televol Systems cu TTA, cât și remiza Rompetrol prin patru goluri consecutive cu AD Auto Total.

√ Concursul “.Golul Etapei by Lotto.”, derulat exclusiv pe Facebook lunea între orele 10-22, îi nominalizează în Etapa 16 din 1.Liga pe jucătorii:
Ștefan-Andrei Rădulescu (Printerr), Marius-Cristian Oancea (Royal Car), Mihai Dragne (Televol Systems).

CLICK aici pentru a viziona și vota propunerile


Aflată în zona barajelor, Hidroconstrucția a produs surpriza primei etape din retur prin victoria în fața ocupantei locului secund Gemini Solutions.
Condusă cu 4-0 după pauză, vicecampioana a presat pe final cu noul stranier Sorin Drăgan marcator în calitate de portar.
A fost 4-2 în final, scor care reprezintă primul success după 6 etape pentru constructori, dar și primul eșec după o invincibilitate de 7 jocuri pentru IT-iști.

Experiența din Cupa Companiilor a ajutat-o pe Televol Systems să revină în campionat nu doar pregătită fizic, ci și cu moral foarte bun. Cu un gol în secunda 10 și un al doilea la scurt timp, echipa din Voluntari s-a impus spectaculos în fața ocupantei locului 3, TTA: 5-2 la pauză și lovitură de penalitate apărată, 5-3 la pauză, 6-5 și 8-5 în final. Nacelarii au evoluat aproape toată repriza secundă cu Adrian Dibluș în rol de portar-ofensiv.
MVP în turneul de iarnă, Mihai Dragne a fost marcatorul săptămânii, cu 5g marcate în cel mai ofensiv joc stagional pentru Televol.

Cu zece victorii consecutive și lider detașat al primei ligi, AD Auto Total a avut 4-0 în minutul 24 al etapei cu Rompetrol. Protagonistă a numeroase jocuri în care a cedat după ce a condus, Rompetrol a reușit să revină formidabil și, la ultima fază, i-a semnat campioanei prima remiză stagională: 4-4.

Condusă cu 0-2 de Renault-Omniasig, Marco Vet a intrat în avantaj la pauză, scor 3-2, pentru ca apoi să se detașeze la 5-2, iar la final să se impună cu 7-3. A fost al șaselea succes consecutiv pentru Marco Vet, echipă ce urcă pe podiumul din 1.Liga.

Fără obișnuiții căpitani, Marius Dumitrache respectiv Dănuț Gureșoae, Mobexpert și BCR au resimțit din plin efectele negative ale pauzei competiționale. Pe tabelă jocul a fost unul palpitant: 0-1, 2-1 la pauză, 2-2 și golul victoriei de 3-2 înscris de Alex Pintilei (28’) pentru Mobexpert.

Cu inițiativă constantă pe tabelă, Royal Car a avut un final electrizant în etapa disputată cu vecina din zona barajelor, Mega Image. Noul stranier Marius Oancea a fost autorul golului victoriei cu trei minute înainte de final, imediat după lovitura de penalitate ratată de coechipierul-portar Marian Băluță: 4-3 și un succes obținut pe final la fel ca cel din tur.

Cu doar două puncte în ultimele 11 etape, Lindab a condus Instituțiile Lumina cu 2-0 imediat după pauză. În numai opt minute, Gheorghe Bucur, Florin Cernat și Florin Rizea au întors rezultatul pentru “pedagogii” care nu au utilizat rezerve. După egalarea adusă de Robert Neagu (36’), Lindab a lovit bara la ultima fază dintr-o lovitură de penalitate: scor final 3-3.

Printerr și-a îndeplinit toate obiectivele importante cu ADSA-Enterprise, ultima clasată mizând pe un lot fără rezerve: desprindere rapidă (3-0 în 8’), victorie categoric
ă (7-2), 4g și fotoliul de lider în topul golgheterilor pentru Cătălin Neagu, dar și o organizare bună în defensivă.
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®