Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Portarul de la Gemini Răzvan Grancea deschide returul cu "Golul Etapei by Lotto"

• 25 / 02 / 2020 © Reușita lui Răzvan-Nicolae Grancea prin care Gemini Solutions a marcat pentru 3-4 în victoria obținută în fața Mobexpert a fost desemnată .Golul Etapei 16 by Lotto. din 1.Liga. În vârstă de 33 ani, jucătorul desemnat cel mai bun portar al campionatului trecut dar și al turneului european EFBLU Euro-Tour 4 Milano 2019 este la primul gol în cel de-al patrulea sezon pentru IT-iști.
Gemini Solutions bifează a doua distincție stagională din 4 nominalizări, capitole la care PepsiCo a excelat în tur (3 trofee și 6 nominalizări).

CONCURS "Golul Etapei 16 by Lotto" EDIȚIA 7
TOP JUCĂTOR ECHIPĂ FANI Facebook ECHIPE 1.Liga
# Loc (voturi) # Loc (voturi)
1. Răzvan-Nic.Grancea
Gemini
# 1 (73) # 2 (2)
2. Valentin-Ionuț Ion
Rompetrol
# 2 (36) # 1 (13)
3. Dorin-Ionel Dragomirescu
Renault-EOS
# 3 (4) # 3 (1)
* concursul se desfășoară lunea orele 10-20, pe baza voturilor transmise pe Facebook (50%)
și de echipele din
1.Liga (50%). La egalitate, rezultatul de pe Facebook are prioritate.

 

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®