Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Premiile "Superligii" - decernate de fostul arbitru FIFA Zoltan Szekely Imprimare Email

Ediția a doua a .Superligii Companiilor. a bifat, în intervalul 18-21/07/2013, un veritabil team-building național cu tema “Fotbal pentru Companii”.
Sosiți din diferite colțuri ale țării și cu precedente sportive deosebit de variate, cei aproape 100 de sportivi au fost admirați și susținuți de pe margine de o personalitate a fotbalului românesc. Aprig promotor al mișcării, fostul arbitru internațional Zoltan Szekely a decernat premiile peformerilor competiției. Retras din arbitraj în urmă cu câteva luni, băimăreanul ce a oficiat peste 600 meciuri de fotbal din care 72 la nivel internațional a ținut să remarce că, dincolo de latura tehnică, unicul scop al fotbalului amator este socializarea.
Organizat într-un cadru natural de excepție în plină perioadă de concedii, turneul de la Cheile Grădiștei a reușit să adune în jurul și în interiorul dreptunghiului verde etnii și origini diferite, de la simpli angajați la manageri de top, foști sportivi sau amatori de mișcare.

Cumpăna
• Divizionara secundă a Ligii Companiilor din București și-a depășit cu mult condiția și a reușit să facă meciuri memorabile. Exceptând ultima partidă, atunci când oboseala și-a spus cuvântul, fiecare adversar a reușit să se desprindă cu mare dificultate. Cu un lot inconstant și în București, Cumpăna nu a putut miza la munte decât pe 8 jucători. La absențe importante pot fi numiți Ion Ioniță, Cătălin Diaconu și Florin Niță, iar ca nume noi au figurat Costin Dragnea, Paul Popescu și stranierul Adrian Constantin.

TRASEU (locul 7)
în grupă: 2-6 cu RATB-Auto, 3-4 cu real,- Pitești, 1-3 cu RATB-Electric,
2-2 cu REEA Tg.Mureș, 4-6 cu CoraPa, 1-12 cu EOS KSI.


REEA Tg.Mureș
Transilvănenii au deplasat un lot format din 11 mureșeni și un bistrițean, astfel că turneul a primit un important bonus de voie-bună, relaxare și show, începând cu focul de tabără și terminând cu festivitatea de premiere. Cu o delegație de peste 60 persoane deplasată în Moieciu de la sediul central din Mureș dar și de la punctul de lucru din Iași, REEA a fost susținută de o galerie mixtă care și-a manifestat simpatia pentru fotbal inclusiv în meciurile în care echipa nu a jucat.

TRASEU (locul 6)
în grupă: 1-7 cu RATB-Electric, 2-6 cu EOS KSI, 0-7 cu CoraPa,
2-2 (3-2 l.dep.) cu Cumpăna, 2-3 cu real,- Pitești, 1-8 cu RATB-Auto.
Trofeul Fair-Play: 0-3 cu real,- Pitești.


real,- Hypermarket Pitești

• Lipsa omogenității i-a privat pe piteșteni de o calificare spectaculoasă în semifinale, deznodâmântul fiind decis în ultimul joc din grupă. Lotul a cuprins 7 jucători de la magazinul din Pitești (susținuți la fața locului și de către directoarea sediului), împreună cu alți 5 sportivi din hipermarketul Pallady București.
Extrem de dedicați, primii care au venit în complex și ultimii care au părăsit resortul, cei de la real,- au avut și un motiv special de sărbătoare: un coechipier a sosit pe parcursul turneului în calitate de proaspăt-tătic.

TRASEU (locul 5)
în grupă: 2-3 cu CoraPa, 0-2 cu RATB-Auto, 4-3 cu Cumpăna, 3-1 cu EOS KSI,
3-2 cu REEA Tg.Mureș, 1-5 cu RATB-Electric.
Trofeul Fair-Play: 3-0 cu REEA Tg.Mureș.


RATB SLTC-Electric

Obișnuită cu performanța, vicecampioana sezonului precedent al Ligii Companiilor a încheiat competiția sub așteptările tuturor. „Electricii” au avut însă o satisfacție prin titlul câștigat de colegii de la Auto, pe drumul de întoarcere spre Capitală echipele sărbatorind împreună în autocarul comun.
Au absentat Adrian Neamțu, Ionuț Barbu și stranierul Cătălin Pană, în timp ce Mihai Moșteanu s-a accidentat pe parcurs. La noutăți sunt menționați Marian Simion, Daniel Petre și Sorin Stanciu, ultimul figurând ca stranier după ce anul trecut a lăsat RATB-ul pentru a deveni brașovean cu acte.

TRASEU (locul 4)
în grupă: 7-1 cu REEA Tg.Mureș, 1-1 (1-0 l.dep.) cu CoraPa, 0-0 (4-3 l.dep.) cu RATB-Auto,
3-1 cu Cumpăna, 2-4 cu EOS KSI, 5-1 cu real,- Pitești.
în semifinale: 2-2 (2-3 l.dep.) cu EOS KSI.


Delhaize Cora Pantelimon

Campioana en-titre și deținătoarea cupei din București a impresionat prin pragmatism și siguranță. Cu 4 absenți (C-tin Ștefan, Alex Ion și stranierii Cosmin & Vlad Hrițcu) și cu Ionuț Petrescu cooptat în lot accidentat, Cora a deplasat un angajat nou (Alex Duță) și doi stranieri (Alex Telea și Ștefan Radu).
Atenți la detalii, cei din Pantelimon și-au umplut “fereastra” de sâmbătă seara cu un amical împotriva campioanei LIGII București, Tanzmannschaft (1-1 și 3-1 la lov.dep). Eugen Iacob și-a descoperit vocația de... cameraman, fostul goalkeeper al Astrei Ploiești monitorizându-și jucătorii în permanență.

TRASEU (locul 3)
în grupă: 3-2 cu real, Pitești, 1-1 (1-0 l.dep.) cu RATB-Electric, 0-0 (1-0 l.dep.) cu EOS KSI,
7-0 cu REEA Tg.Mureș, 1-0 cu RATB-Auto, 6-4 cu Cumpăna.
în semifinale: 2-2 (2-3 l.dep.) cu RATB-Auto.


EOS-KSI România
Echipa cu cel mai restrâns lot, respectiv 7 jucători și al 8-lea sosit în etapa a cincea, a fost revelația acestui turneu. Au lipsit Vasile Comănescu, Ioan Dumitrache, Ștefan Jalia, Ciprian Macarie, Alex Oprea, Costin Penciulescu și Bogdan Bota (stranier). Ca noutăți au figurat Tiberiu Buhă (stranierul din urmă cu două sezoane ale Ligii Companiilor), alături de stranierii Alin Bărbulescu și Romulus Ilie.

TRASEU (locul 2)
în grupă: 6-2 cu REEA Tg.Mureș, 0-0 (0-1 l.dep.) cu CoraPa, 3-1 cu RATB-Auto,
1-3 cu real,- Pitești, 4-2 cu RATB-Electric, 12-1 cu Cumpăna.
în semifinale: 2-2 (3-2 l.dep.) cu RATB-Electric.
în finală: 1-2 cu RATB-Auto.


RATB STB-Auto
Formație care s-a concentrat cel mai mult pe factorul sportiv, începând cu ora antrenamentului și terminând cu ordinea executării loviturilor de departajare, Auto s-a impus în turneul național fără a putea conta pe Ion Toma, Victor Iosifescu, Constantin Arsene, Silviu Chiș (accidentat) și Elvis Udrea (stranier), în timp ce Florin Popescu a evoluat cu probleme medicale. Au fost asimilați ca stranieri pentru acest turneu nou-angajații Ion Pintilie și Codruț Dumitru.

TRASEU (locul 1)
în grupă: 6-2 cu Cumpăna, 2-0 cu real,- Pitești, 0-0 (3-4 l.dep.) cu RATB-Electric,
1-3 cu EOS KSI, 0-1 cu CoraPa, 8-1 cu REEA Tg.Mureș.
în semifinale: 2-2 (3-2 l.dep.) cu CoraPa.
în finală: 2-1 cu EOS KSI.


GALERII FOTO

Aproape 500 poze vă așteaptă pe Facebook, în contul "Liga Companiilor".

» Click pentru a vizualiza galeria foto "Top 15" cu cele mai surprinzătoare faze de joc.

» Click pentru a vizualiza galeria foto "Premiere" cu ipostaze din Festivitate.

» Click pentru a vizualiza galeria foto "Atmosfera" cu poze din jurul terenului.
________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2019 © Liga Companiilor ®