Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Prezentarea echipelor-debutante din Cupă Imprimare Email

Arena Alexandreea Club din București va fi, timp de aproape două luni, gazda turneului de pregătire Cupa Companiilor 2014.

12 echipe încep sezonul 2013/14 organizat sub egida AFAN "Fotbal pentru Companii", cu gândul la unul din cele 4 locuri calificante în "16-imile de finală".
Favorite teoretice sunt Hidroconstrucția și ASPR București Just, formații cu prezențe în sezoanele trecute de campionat, în timp ce Army-MApN și SIVECO România au în istoric participarea în ediția precedentă a Cupei.
O altă formație acomodată cu condițiile de joc este KPMG, cea care a disputat în vara lui 2012 finala Cupei EOS-10, competiție organizată cu prilejul împlinirii a zece ani de activitate EOS în România.
Cu un efectiv uman important la dispoziție, Rompetrol, Raiffeisen Bank, Securitas România, Ipsos Interactive Services și Baroul București au acumulat și ele diferite experiențe pe gazonul la fotbal.
Gruparea care s-a remarcat cel mai mult prin prezențele constante la acțiunile amicale organizate în această iarnă este Al Padrino, echipă care a încercat să recupereze decalajul competițional pe care-l are față de partenerii de întrecere prin participarea la 7 meciuri și turnee de pregătire.
Ultima însă nu și cea din urmă, Winner este - asemenea filialei din România a companiei pe care o reprezintă - cea mai "tânără" echipă din punct de vedere al constituirii.

Mai jos puteți afla informații despre cele 12 entități care se alătură elitei fotbalistice pentru companii în sezonul 2013/14.

............................................................* * *

Rompetrol
• Odată cu achiziția în 2007 de către KazMunayGas (compania națională de petrol-gaze din Kazakhstan), Grupul Rompetrol a devenit un pod energetic între resursele naturale disponibile în Asia Centrală și piețele de profil din Europa.
Cei peste 7.000 de angajați prezenți în 12 țări fac din Grup una din cele mai importante companii în regiunea Mării Negre și a Mării Mediterane cu activitate în domeniul petrol-gaze, rafinare, petrochimie, retail, trading, explorare, producție și servicii industriale.
• Grupul deține peste 1.000 benzinării în 7 țări (România, Rep.Moldova, Bulgaria, Franța, Spania, Georgia și Ucraina), ce operează sub brandurile Rompetrol, Dyneff și Litro. Importantă este și rețeaua de distribuție de produse petroliere, prin intermediul subsidiarelor din Spania și Elvetia (Dyneff, Vector Energy).
• Cu o capacitate anuală de 5 milioane țiței, rafinăria Petromidia Năvodari (jud.Constanța) deservește în România 450 stații de alimentare, alături de alte țări din regiune.

Raiffeisen Bank

Cu o rețea de peste 520 agenții ce deservesc circa 2 milioane de clienti, din care aproape 100.000 de IMM-uri și 7.600 corporații mari și medii, Raiffeisen Bank oferă o gamă completă de produse și servicii specifice. Canalele de distribuție sunt: unități bancare, rețea de ATM și EPOS, phone-banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (myBanking) și internet banking (Raiffeisen Online).
• Raiffeisen Bank România a rezultat prin fuziunea încheiată în 2002 a celor două entități deținute de Grup în țară: Raiffeisenbank România (înființată în 1998 ca subsidiară a Grupului RZB) și Banca Agricolă Raiffeisen SA (fondată în 2001 după preluarea Băncii Agricole de către grupul austriac).
• Cel mai mare emitent de card de credit, Raiffeisen Bank a câștigat titlul de cea mai bună bancă din România în 2012, acordat în premieră în unanimitate de publicațiile internaționale Global Finance, EMEA Finance, Euromoney și The Banker.


SIVECO România

• Lider al caselor autohtone de software şi unul din integratorii software importanți din Europa Centrală şi de Est, SIVECO dezvoltă și exportă soluţii IT, dar și proiecte de consultanţă cu valoare adaugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente.
Înființată în 1992, compania numără la nivel internaţional peste 1.300 angajaţi.
Adresându-se organizaţiilor private şi publice, societatea oferă soluţii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Intelligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture şi eCustoms, pentru piaţa naţională şi internaţională.
• Soluţiile SIVECO România contribuie la reducerea decalajelor digitale şi îmbunătăţesc activitatea multor ministere publice. Societatea are un număr impresionant de premii interne şi internaţionale: 180.

Army-MApN
• Departamentul pentru Armamente (DpA), împreună cu structurile subordonate, face parte din Ministerul Apărării Naționale. DpA are ca responsabilitate managementul programelor de achiziţii pentru sisteme de armamente şi echipamente majore şi al contractelor aferente, precum şi al activităţilor de cercetare-dezvoltare.
• Departamentul pentru Armamente este o structură modernă aflată în plin proces de adaptare la noile necesităţi ale Armatei României, generate de procesul de reorganizare şi restructurare pe care îl parcurge aceasta în integrarea sa în structurile NATO, având responsabilităţi clare şi precise pe linia dezvoltării de tehnică şi înzestrării armatei.
Pentru realizarea misiunii sale, departamentul urmăreşte, totodată, întărirea relaţiilor bilaterale pe domenii tehnico-militare cu ţări membre NATO, partenere, precum şi cu alte state, contribuind astfel la întărirea cooperării internaţionale în domeniul armamentelor.

Hidroconstrucția
• Compania s-a înfiinţat în 1991 şi are, în prezent, circa 9.800 angajaţi. Societatea îşi are originea în iniţial-numita "Direcţia Generală a Hidrocentralei Bicaz", creată în 1950 ca unic constructor al investiţiei hidroenergetice de la Bicaz.
• Entitatea a fost organizată pentru realizarea de activităţi de construcţii în ţară şi străinătate, conform obiectului său de activitate, care se realizează prin intermediul unui număr de 12 sucursale, subunităţi de producţie fără personalitate juridică, denumite sugestiv: Ardeal, Argeş, Bistra, Jiu, Moldova, Olt Inferior, Olt Superior, Porţile de Fier, Râul Mare Retezat, Sebeş, Siriu şi Bucureşti.
• Cu domeniu principal de activitate execuţia lucrărilor de construcţii hidroenergetice şi hidrotehnice, la suprafaţă şi în subteran, Hidroconstrucția a executat lucrări de o complexitate mare, cu specific hidroenergetic, civil, industrial, drumuri-poduri, edilitar, îmbunătăţiri funciare, exploatări de cariere şi balastiere, reparaţii utilaje, confecţii metalice și prefabricate beton armat.

Securitas România
• Lider mondial în servicii specializate de securitate,
Securitas AB și-a lansat oficial operațiunile în România în 2007 prin intermediul companiei sale locale, Securitas Services România. Cu activitate extinsă și prin alte două entități (Securitas Services Solutions și Securitas Fire&Control Services), compania s-a dezvoltat masiv în România după tranzacțiile ce a achiziționat acțiuni la CPI Security Group și Cobra Security.
• Cu sediul central în București, compania numără 14 filiale locale și circa 4.000 angajați.

KPMG România
• Rețea globală de firme de servicii profesionale ce furnizează servicii de audit, consultanță fiscală și în domeniul afacerilor, KPMG are activitate în 155 de țări și numără peste 155.000 angajați în firme-membre afiliate la entitatea elvețiană KPMG International Cooperative.
• În România și Republica Moldova, KPMG își desfășoară activitatea în cadrul celor șase birouri din București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara și Chișinău, cu un efectiv de peste 700 angajați și parteneri.

IPSOS Interactive Services
• Compania se ocupă, încă din 2000, de explorarea și implementarea de tehnici inovative și interactive de colectare a datelor in mediul online.
Serviciile oferite sunt: Project Management, Scripting & Programare de chestionare pentru sondaje online, Sampling, Data processing și Coding. Societatea își desfăsoară majoritatea sondajelor online cu respondenți care s-au înscris voluntar în baza de date a companiei pentru a participa regulat la studii. Cei 50.000 de respondenți din România întregesc panelul IIS care cuprinde la nivel mondial impresionanta cifră de 4,3 milioane de membri.
• La nivel național, compania este formată din peste 650 specialiști în colectare de date în mediul online, localizați în București și Brașov.

Al Padrino
• Înființată în 1991, compania Al Padrino Auto Solution își desfășoară activitatea în importul și desfacerea de piese auto de schimb pentru mașini străine.
• Clienții sunt deserviți printr-o rețea de trei magazine în București (Șos.Ștefan cel Mare, Șerban Vodă - Eroii Revoluției, Bd.1 Mai - Dr.Taberei).
De asemenea, a fost implementată și o platformă online - magazin virtual de piese auto creat cu scopul de a oferi o modalitate utilă și prompt de a comanda produsele dorite.

Baroul București

• Cel mai mare din țară, Baroul București s-a fondat în 1831 și a reprezentat nucleul în jurul căruia s-a afirmat și s-a manifestat profesia de avocat în România.
Domeniul de activitate este conferit de reprezentarea și consilierea clienților, prin cabinele individuale de avocat, cu specific diferit: drept penal, drept civil, proprietate intelectuală, dreptul familiei, drept comercial etc.
• De-a lungul timpului, Baroul a fost punctul de plecare pentru inițiative importante privind modificarea și perfecționarea legislației în domeniu, dialogul cu magistratura și raporturile cu celelalte puteri ale statului reprezentând priorități permanente. Organizația a reacționat la vicisitudini, corectând defectele și impunând exigențele progresului.
Dintre membrii cu activitate remarcabilă se pot aminti Nicolae Titulescu, Take Ionescu, Istrate N.Micescu, Radu D. Rosetti, Nicolae Cerveni ș.a.

ASPR București Just

• Având principal obiectiv promovarea sportului în rândurile personalului din justiție, Asociația Sportivă Procurorilor din România este o organizație fără scop patrimonial.
Prin natura activității, membrii procuraturii supraveghează justa aplicare a legii și reprezintă interesele statului în procese.
• Cu o experiență dobândită prin participarea din urmă cu două sezoane în Liga Companiilor, echipa alcătuită din magistrați bucureșteni se reunește periodic pentru turneele organizate în colaborare cu profesioniștii dreptului.

Winner
• Concept internațional, Winner își dorește să ofere clienților săi toate posibilitățile de joc și pariere într-un loc confortabil și cu un ambient prietenos.
Portofoliul cuprinde oferte de pariuri sportive offline cu o gamă foarte variată de opțiuni de pariere, dar și aparate de tip slot-machine Bling (casino, live-casino, poker, bingo).
Deținând un brand de top în multi-gaming, Winner Group are pe plan internațional o experiență de peste 15 ani în afacerile cu jocuri de noroc online.

• Prezentă în România din 2013 prin numeroși specialiști din Israel, Winner beneficiază de o rețea națională în plină expansiune, cu circa 120 agenții, majoritatea în București.

» Pentru detalii despre competiție, accesați secțiunea dedicată:
TURNEE/Cupa Companiilor/Ediția a II-a (2014),
link:
www.LigaCompaniilor.ro/Cupa-Companiilor-2014.
_______________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2019 © Liga Companiilor ®