Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Prezentarea celor 12 debutante în sezonul 2014/15

După confirmările sosite din partea a 20 de echipe angrenate în campionat, cele 12 locuri disponibile pe tabloul participantelor "Cupei Companiilor" 2015 au fost ocupate de foste componente ale "Ligii Companiilor", de prezențe obișnuite în turneele sezoniere, dar și de debutante absolute. Câteva dintre ele și-au rezervat deja un loc în viitoarea 2B.Liga, seria B a eșalonului secund urmând a se desfășura în primăvară, în paralel cu returul 1.Liga și 2A.Liga.
Numele cel mai ilustru de pe lista acestor formații este cel al echipei Delhaize Cora Pantelimon, campioană a companiilor în sezonul 2013/2014 (ediția a IV-a) și câștigătoare a Cupei în 2013. O urmează ca blazon AD Auto Total, finalistă a turneului național "Cupa Auto" (nov. 2014) și performeră în numeroasele turnee la care a participat în ultimii 15 ani.
Securitas (locul 3 în 2014), Army-MApN (participantă în 2013 și sfert-finalistă în 2014 după ce a eliminat viitoarea campioană Mega Image) și SIVECO România (prezentă la ambele ediții) au în memorie experiența "Cupei Companiilor".
Lidl România, Ericsson și Agriduro au într-o oarecare măsură un istoric în fotbalul pe teren redus, în timp ce Baroul-ASAv se bazează pe jucători angrenați în diferite competiții de profil.
La început de drum fotbalistic pentru companii, însă acomodate cu fenomenul prin meciurile amicale la care au luat parte în ultimul timp, Auchan, Auto Leader și G.Canale & C își propun să acumuleze o experiență cât mai bogată și, asemenea tuturor celor 32 echipe, să se bucure în plină iarnă de plăcerea de a practica fotbalul.

AD Auto Total
Compania care are capital integral românesc și-a început activitatea în 1994 cu doar un brand în portofoliu (Mann und Hummel), iar în două decenii a ajuns să numere peste 15.000 de clienți, 900 membri și 50 depozite. Pe lângă comerțul cu piese auto ca obiect de activitate, firma a dezvoltat sub brandul ad garage parteneriate stabile pe termen lung cu peste 5.000 de service-uri din țară.
Prin colabor
ările la nivel european, societatea furnizează activități de instruire în trei centre de formare (București, Cluj-Napoca, Iași), în 5 ani peste 4.600 de mecanici auto perfecționându-și specializarea.


Agriduro
Prezentă pe piață din 2011, societatea are activitate în domeniul specific agriculturii (cultivare legume/fructe). Locația unde societatea își desfășoară activitatea de bază se află în județul Giurgiu (comuna Isvoarele), acolo unde este disponibilă o construcție aplasată pe un teren cu suprafața de peste 7000mp, împărțit în 6 spații de depozite, o cameră de ambalat și o rampă de dezvoltare.
Firma s-a concentrat în ultima perioadă în direcția parteneriatelor cu diverse societăți, prin intermediul cărora își propune să ăși crească în mod considerabil vizibilitatea activității.

Army-MApN

Departamentul pentru Armamente (DpA), împreună cu structurile subordonate, face parte din Ministerul Apărării Naționale. DpA are ca responsabilitate managementul programelor de achiziţii pentru sisteme de armamente şi echipamente majore şi al contractelor aferente, precum şi al activităţilor de cercetare-dezvoltare.
DpA este o structură modernă aflată în plin proces de adaptare la noile necesităţi ale Armatei României, generate de procesul de reorganizare şi restructurare pe care îl parcurge aceasta în integrarea sa în structurile NATO.

Auchan
Rețea internațională de comerț înființată în 1961, cu sediul central în Lille (Franța), Auchan este prezent în Europa, China, Maroc și Taiwan, totalizând peste 200.000 angajați.
Prin MGV Distri-Hiper, primul magazin din România a fost inaugurat în 2006 în cartierul Titan și, după ce achiziționat în 2012 activitățile hipermarketurilor real,- din Europa de Est, a ajuns să numere 32 magazine și peste 11.000 angajați.

Auto Leader

Înființată în 2002 din pasiunea pentru autoturisme, Auto Leader a cunoscut o dezvoltare dinamică, pornind de la vânzarea de piese / accesorii autohtone și evoluând constant astfel încât, în prezent, deține trei puncte de lucru: Șos.Gării Cățelu 30-32 (zona Cora Pantelimon), Șos.Dudești-Pantelimon 44 și Str. Episcopul Radu 59 (zona Calea Moșilor).
Firma oferă service geometrie și mecanică, având o colaborare cu cei mai importanți furnizori de piese auto de pe piața autohtonă.


Baroul-ASAv

Cu o activitate acreditată de Baroul București, Asociația Sportivă a Avocaților a fost înființată în anul 2014.
Obiectul de activitate este reprezentat de practicarea jocului sportiv de fotbal de catre membrii săi, prin participarea la competiții interne și internaționale amatoare de sport, dezvoltarea și propagarea sportului în general în rândul avocaților, în vederea dezvoltării activității de performanță și obținerii unor rezultate de prestigiu, pe plan național și internațional.

Delhaize Cora Pantelimon

Magazinul din cartierul Pantelimon face parte din lanțul cora, marcă a România Hypermarche implementată în 2003 de grupul Louis Delhaize.
Primul Hypermarchetul Cora din România și-a deschis porțile în octombrie 2003, pe locul fostei fabrici Granitul (Șos.Vergului 21). Centrul comercial conține un hipermarket cu suprafață de 16.000 mp și o galerie comercială de 11.500 mp unde sunt prezente 70 magazine.

Ericsson

Furnizor mondial de tehnologie și servicii pentru operatorii de telecomunicații, Ericsson este prezent în 180 țări prin peste 100.000 angajați. O statistică generală indică faptul că cele 2 miliarde de oameni ce folosesc rețele multi-naționalei generează circa 40% din totalul apelurilor de telefonie mobilă.
Prezent în România din 1994, Ericsson numără 2.800 angajați dintre care mai mult de jumătate sunt localizați în București, într-unul din cele patru Centre de Cercetare implementate la nivel mondial.

G.Canale & C
Fondată în 1915 de către Giacomo Canale şi asociatul său Giovanni Ajani, ca o afacere de familie, G. Canale & C a devenit un grup de dimensiune europeană, cu peste 400 de angajați în trei sedii din Italia și România (din 2005). Obiectul principal de activitate al companiei este “CARTEA, în toate versiunile sale”, societatea tipărind anual peste 60 de milioane de cărți și reviste, dar și numeroase albume, cataloage sau materiale publicitare pentru clienți europeni.
Societatea deține una din puținele tipografii acreditate ISO Fogra, un video de prezentare fiind disponibil printr-un CLICK AICI.

Lidl România
Istoria Lidl începe în Germania în anii ’30, prin comercializarea de produse alimentare en-gros.
Odată cu expansiunea internațională din anii ’90, Lidl a devenit unul din cele mai mari lanțuri de tip discount din Europa, prezent în 27 țări prin 10.000 magazine și 170.000 angajați.
Primul magazin din România a fost deschis în 2011, după achiziția unităților Plus. În top 3 al marilor retailer din punct de vedere al vânzărilor, rețeaua se bazează pe 3 centre logistice și totalizează peste 180 magazine, cu peste 3.500 angajați.

Securitas

Lider mondial în servicii specializate de securitate, Securitas AB și-a lansat oficial operațiunile în România în 2007 prin intermediul companiei sale locale, Securitas Services România. Cu activitate extinsă și prin alte două entități (Securitas Services Solutions și Securitas Fire&Control Services), compania s-a dezvoltat masiv în România după tranzacțiile ce a achiziționat acțiuni la CPI Security Group și Cobra Security.
Cu sediul central în București, compania numără 14 filiale locale și circa 4.000 angajați.

SIVECO România
Cea mai mare casă de software din România, compania dezvoltă / exportă soluţii IT şi proiecte de consultanţă cu valoare adăugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente.
Înfiinţată în 1992, cu peste 1.000 de angajaţi la nivel internațional, SIVECO România este specializată în execuţia de proiecte informatice complexe şi de mare amploare pentru educație, sănătate, agricultură, instituții vamale, organizații europene, firme private, instituții publice.

________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2019 © Liga Companiilor ®