Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Prezentarea echipelor debutante în "Cupa Companiilor"

Pauza competițională dintre turul și returul sezonul 4 din "Liga Companiilor" se anunță a fi deosebit de activă. Începând cu 14/01/2013, turneul “Cupa Companiilor” va reuni în premieră echipele din ambele eșaloane valorice ale campionatului fotbalistic de elită al companiilor. Componența grupelor și programul competițional vor fi stabilite în cadrul Ședinței Tehnice care va avea loc Miercuri, 09/01/2013.

Ediția inaugurală va oferi ocazia și altor echipe de a lua contact cu condițiile oferite prin intermediul Arenei Alex Com și al partenerilor „Ligii Companiilor”. Astfel, 32 locuri au fost disponibile pentru ediția din 2013 ce va avea loc pe durata a 5 săptămâni. Pe lângă toate cele 23 formații angrenate în prezent în campionat ce și-au confirmat participarea în această inedită întrecere, au fost acceptate în “Cupa Companiilor” încă 9 echipe debutante.
Mai jos puteți afla care sunt entitățile juridice ce se alătură din ianuarie 2013 elitei fotbalistice pentru companii.

............................................................* * *

9. Secom
Secom® este una dintre cele mai importante companii românești din domeniul importului, a promovării și a distribuției de suplimente alimentare naturale. În prezent, portofoliul Secom® acoperă aproape toată gama de afecțiuni folosind peste 140 de produse 100% naturale, o parte unice pe piața din România. Din portofoliul Secom® fac parte vitamine, minerale, extracte standardizate din plante, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, probiotice și prebiotice, dar și o linie specială de produse pentru copii.
În momentul de față, Secom® oferă cele mai eficiente soluții naturale pentru sănătate prin intermediul celor 9 branduri internaționale asupra cărora deține exclusivitate în România: Nature's Way®, Solaray®, Childlife Essentials®, Jarrow Formulas®, China-Japan Feida Union®, Essiac Int'l Canada®, Mushroom Wisdom®, Boericke & Tafel® si KAL®.
Secom® comercializează produsele sale în lanțurile naționale de farmacii, în magazinele cu profil naturist, farmaciile independente și în mediul online, iar rețeaua de colaboratori este în continuă creștere.

8. Army-MapN
Departamentul pentru Armamente (DpA), împreună cu structurile subordonate, face parte din Ministerul Apărării Naționale. DpA are ca responsabilitate managementul programelor majore de achiziţii şi al activităţilor de testare-evaluare, cercetare-dezvoltare şi inovare pentru tehnică şi pentru tehnologii militare.
Obiectivele principale pe termen scurt vizate sunt îmbunătăţirea cooperării în domeniul tehnico - militar cu ţările membre NATO, îmbunătăţirea continuă a procedurilor de lucru şi generalizarea abordării prin prisma Ingineriei Sistemelor.
Pe termen mediu și lung se dorește menţinerea unui înalt nivel al cercetării pentru apărare sub coordonarea şi supravegherea Ministerului Apărării Naționale, dar și participarea la programe internaţionale de cooperare în domeniul armamentelor.

7. Euro-Grup
Companie înființată în 2010, Euro Grup Clean Products se bazează pe un efectiv uman cu o vastă experiență. Activitatea societății se desfășoară pe două direcții principale: Echipamente Nilfisk Alto / Mașini profesionale Duplex & Service și Detergenti Profesionali / Produse de Curatenie & Service.
O linie importantă de dezvoltare o reprezintă produsele HoReCa distribuite și prin parcul auto propriu, ce întrunesc standardele de calitate din domeniul hotelier. Depășind sfera tradițională de activitate (produse de curățenie), firma și-a îndreptat recent atenția și către piața de papetărie. Printre clienții strategici pot fi menționați MediPlus, Romprest, Studiourile Media Pro și alții.
Compania se bucură de aprecierea pieței de specialitate, prin furnizarea de produse și servicii de calitate, prin participarea la târgurile de profil, dar și prin adjudecarea competiției specifice Cleaning Show 2011.

6. SIVECO România
Înfiinţată în 1992, compania este liderul caselor româneşti de software şi unul din integratorii software de succes din Europa Centrală şi de Est. Societatea asigură dezvoltarea şi exportul de soluţii IT şi de proiecte de consultanţă cu valoare adăugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente.
Adresându-se cu precădere companiilor mari şi agenţiilor publice, compania oferă soluţii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Intelligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness, pentru piaţa naţională şi internaţională.
SIVECO România s-a specializat în execuţia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare, având o reputaţie solidă şi fiind recompensată cu peste 160 de premii interne şi internaţionale. De asemenea, firma dezvoltă parteneriate solide cu cele mai mari companii de software / hardware din lume şi este membru activ al mai multor asociaţii profesionale şi de afaceri naţionale şi internaţionale.

5. Schindler România
Concernul Schindler (Elvetia) se poziționează în topul furnizorilor internaționali de ascensoare și scări rulante, reprezentând una dintre cele mai active prezențe pe piața mondială de profil.
Schindler România S.R.L. a fost înființată la 5 martie 1999, ca o companie afiliată a grupului Schinder, fiind unica responsabilă pentru distribuirea, instalarea și întreținerea tuturor produselor Schindler (ascensoare și scari rulante) în România. Specialiștii firmei sunt instruiți în cadrul filialelor grupului din Elveția, Austria, Germania și Olanda, în scopul de a oferi de la soluții economice pentru imobile mici, produse pentru clădiri comerciale / rezidențiale și variante de transport speciale pentru clădiri înalte. Firma are sediul în București, dar și puncte de lucru în Constanța și Iași.

4. PricewaterhouseCoopers
Compania oferă servicii de audit financiar, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri, specializate pe diferite sectoare pentru a contribui la crearea unui mediu de afaceri favorabil. Cei peste 163.000 de angajaţi ai firmei din 151 de ţări îşi valorifică gândirea, experienţa şi expertiza pentru a oferi perspective noi şi soluţii practice pieţei.
„PwC” semnifică reţeaua de firme membre ale PricewaterhouseCoopers International Limited (PwCIL). PwC Europa Centrală şi de Est este activă în unele ţări din Europa Centrală şi de Est de mai bine de 20 de ani. În acest sens, se poate menționa faptul că PwC este singura firmă dintre Big Four care are o reţea complet integrată de firme în toate statele Europei Centrale şi de Est, precum şi în ţările Comunităţii Statelor Independente.
PwC România şi firma sa corespondentă de avocatură D&B David şi Baias au mai mult de 650 de experţi lacele cinci birouri regionale din România şi Republica Moldova din Bucureşti, Cluj, Timişoara şi Chişinău.

3. Enel Green Power România
Compania face parte din Grupului Enel și este dedicată dezvoltării și administrării energiei provenite din surse regenerabile din Italia și din alte țări. Entitatea este responsabilă pentru toate activitățile Grupului din sectorul eolian, solar, geotermal și hidrologic.
Sucursala din România dezvoltă proiecte de generare a electricității din surse eoliene în regiunea Dobrogea.
Compania Enel este prezentă în sectorul energiei electrice din România din anul 2005, prin preluarea participațiilor majoritare la trei companii de distribuție și furnizare a electricității din regiunile Banat, Dobrogea și Muntenia. Pe piața românească, Enel are circa 2,5 milioane clienți, 93.000 km de rețea și aproximativ 5.000 de angajați. Prin achiziția Muntenia Sud, în iunie 2008 Enel și-a dublat volumul operațiunilor, atingând astfel o cotă de piață de circa 30% în sectorul distribuției de energie electrică.

2. CCS România
• Membri ai grupului CCS Content Conversion Specialists GmbH, unul dintre “pionierii” procesului de digitizare la nivel internațional, CCS Content Conversion Specialists Rom a luat naștere în anul 2000, lucrând ca partener de dezvoltare software pentru CCS Content Conversion Specialists GmbH. 
În anul 2004, este înființat primul centru de digitizare al grupului în România, centru în care s-au realizat proiecte de digitizare pentru marile biblioteci ale lumii: British Library, Library of Congress, Biblioteca Regală a Olandei, Biblioteca Națională a Finlandei etc.
• Compania este specializată în conversia și digitizarea documentelor (periodice, cărți, ziare, jurnale, manuscrise, carduri de bibliotecă), fiind recomandată de experiența pe care o are în acest domeniu, de tehnologia inovativă utilizată și de dorința de a oferi servicii de digitizare la cel mai înalt standard, asigurând un control riguros al calității pentru fiecare pas al procesului de conversie.


1. Mobexpert

• Înfiinţat în urmă cu 17 ani, Grupul Mobexpert este liderul pieţei de mobilier din România. Cu o cifră de afaceri de 115 de milioane euro în 2009, Mobexpert se plasează între primele 12 întreprinderi europene din industria mobilei. Numai în Bucureşti şi în oraşele mari, Mobexpert deţine 18% din piaţa de mobilier de casă şi 30% din cea a mobilierului de birou. Ambele divizii sunt lider pe pieţele de profil din România.
• Grupul Mobexpert cuprinde 11 firme pe zona de retail, 9 fabrici de mobilă în 4 centre de producție (București, Dej, Târgu Mureș și Suceava), 6 firme de import şi 3 firme de servicii (informatică, logistică şi proiectare-dezvoltare). După ce a pornit în 1993 cu 4 angajaţi, Grupul Mobexpert are astăzi 2.200 de angajaţi.

_______________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®