Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Primul "Golul Etapei by Lotto" pentru Lindab, adus de Nicolae Toma

Reușita lui Nicolae Toma prin care Lindab a egalat-o pe Gemini Solutions a fost desemnată pe baza concursului desfășurat pe Facebook .Golul Etapei 15 by Lotto..

În vârstă de 29 ani, șeptarul constructorilor a marcat 185 goluri în opt sezoane de campionat, din care 11 în această ediție.

Dacă pentru Nicolae Toma este a opta distincție de acest gen (5 în ediția 2013/14 și câte 1 în 2015/16 și 2017/18), dar și a doua nominalizare stagională, Lindab în schimb bifează primul gol al etapei din actualul campionat.

T opul celor mai spectaculoase goluri ale etapei a fost completat de jucătorii Valeriu Simion (ADSA-Enterprise) și Dorin-Ionel Dragomirescu (Renault-Omniasig).

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®