Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Puncte vitale pentru Hidroconstrucția și Royal Car în zona barajelor

--27-31 /05/ 2019- © Cu trei etape înainte de finalul celui de-al zecelea sezon de campionat din 1.Liga, șase echipe se află în lupta de evitare a celor trei locuri de baraj.
Mega Image și-a continuat progresul și a urcat pe locul 8 în clasament după etapa 27, Instituțiile Lumina și Renault-Omniasig rămân cu un avans fragil față de Televol Systems, în timp ce Royal Car și Hidroconstrucția sunt deocamdată plasate cel mai nefavorabil.

√ Concursul “.Golul Etapei by Lotto.”, derulat exclusiv pe Facebook lunea în intervalul orar 9-21, îi nominalizează în Etapa 27 din 1.Liga pe jucătorii: Gheorghe-Mihai Băjănaru (AD Auto Total), Alex.-Cr.-Mircea Șomârlea (Mobexpert) și Mihai Havași (Lindab).
CLICK aici pentru a viziona și vota propunerile

În fața unui adversar slăbit de absențe și fără rezerve, formația Mega Image a profitat de ocazie și a obținut cea de-a șasea victorie la rând. Cu 1-0 la pauză, 3-0 și în superioritate numerică din min.30, retailerii au încheiat meciulcu Instituțiile Lumina într-un mod categoric: 5-0, trei dintre reușite aparținându-i lui Dorin Nicolescu.

În avans pentru etapa 29, Rompetrol a revenir rapid după un gol primit de la Marco Vet și a condus cu 3-1 între min.15 și 38. Marian Boieșan a fost responsabilul cu golurile și cu egalarea, ultima reușită sosind în secundele de final: 3-3.

Hidroconstrucția s-a văzut condusă de Mobexpert cu 0-3 în startul părții secunde a restanței din etapa 26, pentru ca după două reușite să spere la egalare. Alex Șomârlea prin al treilea gol din meci a pecetuit victoria Mobexpert: 2-4.

Disputată fără rezerve, etapa curentă a fost tranșată de Hidroconstrucția neașteptat de categoric în fața Marco Vet. Cu 2-1 în min.7, Hidro a punctat de 8 ori consecutiv în doar 21 minute, pentru ca partea secundă să fie mult mai echilibrată: 11-3 final, cu 4g pentru Marian Smaranda.

Televol Systems a ratat victoria în cea de-a șasea etapă la rând, partida cu Mobexpert fiind cedată încă din start: 0-4 în min.15 prin reușitele aceluiași jucător, 1-5 la pauză și 5-8 în final. Alex Șomârlea a marcat de șase ori și se detașează în postura de principal marcator în eșalonul principal.

AD Auto Total a făcut un penultim pas pentru adjudecarea titlului de campioană, după un joc cu Renault-Omniasig în care fiecare echipă a câștigat câte o repriză: 4-0 la pauză și 4-1 în final, iar selecționata rămâne cu un singur punct în șase meciuri.

Printerr își securizează prezența pe locul 5 după o nouă victorie la limită în returul cu Lindab: 1-1 la pauză, 3-1 și 3-2 în final, constructorii marcând în ultimele secunde ale reprizelor.

Royal Car s-a detașat după pauză de selecționata ADSA-Enterprise: 2-2 și 5-2. Diferența a fost făcută de Mihai Stoica, jucător care după un gol în prima parte și un penalty ratat după pauză a înscris apoi de încă două ori. Pe final Valeriu Simion de la echipa învinsă a fost eliminat.

În avans pentru etapa 28, într-un duel al fruntașelor din Topul "Fair-Play Cumpăna", Rompetrol și-a asigurat un moral excelent încă din startul jocului cu Royal Car, încheiat cu cea de-a 14-a victorie stagională: 3-2 la pauză și 6-2 în final, cu 4g înscrise de Cristian Petcu.
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®