Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Răzvan Panţuru (Mega Image) - premiat pentru Golul Etapei 1 Imprimare Email

• Reușita egalizatoare din min.13 al meciului Baroul-ASAv vs Mega Image (scor final 2-3) a fost desemnată .Golul Etapei 1. din 1.Liga.
Lovitura liberă transformată de Răzvan-Ion-Gigi Panțuru a fost primul din cele două goluri marcate de stranierul și totodată golgheterul formației Mega Image din sezonul trecut.
În vârstă de 31 ani, jucătorul ce evoluează cu numărul 5 în echipa-campioană din 2013/14 a debutat în campionat la Tuborg România, pentru care a câștigat un trofeu similar.

• Topul a fost completat cu golurile lui Ionuţ-Valentin Ion (Rompetrol) şi Alex-Cr.-Mircea Şomârlea (Mobexpert), toate cele trei nominalizări ale rundei fiind consemnate în preajma minutului 13.________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®