Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
RCS & RDS are prima șansă pentru promovarea de pe locul 2

--29 /05/ 2019- 2.Liga-Play-off, Etapa 13 © Cele trei jocuri disputate pentru penultima etapă a confirmat rezultatele consemnate în sezonul regulat, iar locul pentru locul 2 devine și mai palpitant. RCS & RDS s-a impus la fel de greu, Admiral a avut din nou jocul la discreție, în timp ce Sport Suport a fost depășită iar după o primă parte echilibrată.Cu scor identic cu cel care a contat pentru meciul-tur, 4-3, partida care a opus reprezentativele RCS & RDS șu DCN EU Cash & Carry a avut un final formidabil. Echilibrat pe întreaga durată, meciul a fost decis la ultima fază. Ionuț Ghiță a fost jucătorul providențial pentru RCS & RDS, echipă condusă cu 1-2 la pauză și 2-3 din min.35. Golul egalizator din min.38, recuperarea din fața porții și contraactul lansat în ultimele secunde și finalizat de Cătălin Marin le-au adus cabliștilor atât victoria, cât și prima șansă la promovarea directă.

Admiral și-a făcut un meci ușor încă din startul partidei cu Electronic Arts, în fața căreia s-a impus elocvent. A fost 4-0 din min.16, 5-0 la pauză, 7-0 și 7-2 în final.

Cu biletele pentru 1.Liga obținute deja, Catena Racing Team s-a moblizat în jocul cu Sport Suport, de care a dispus după o primă repriză echilibrată: 1-2 și 3-3 la pauză, 5-3 și penalty apărat, final 7-3, cu decarul Iulian Cană semnând pentru farmaciști trei dintre reușite.

___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®