Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Reducere la produse oferită de "Lotto"

•  Dovadă a aprecierii pe care o poartă vizavi de FOTBALUL PENTRU COMPANII, partenerul tehnic Lotto doreşte să comunice tuturor participanţilor mărirea procentului de discount oferit exclusiv competiţiei noastre.

•  Prin urmare, pe toată durata desfăşurării unui sezon de Liga Companiilor, jucătorii au acces la orice produs aflat la vânzare în magazinele Lotto beneficiind de reducere de 20% faţă de preţul afişat la raft.

•  Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, doar pentru produsele care nu se află în programul de reduceri.

•  Accesul la tariful preferenţial se face doar în prezenţa reprezentantului echipei, pe baza cărţii de identitate a acestuia.

•  Echipamentele sportive (linia Team Business) sunt disponibile doar prin comandă transmisă organizatorilor Ligii Companiilor.

* Click aici pt download CATALOG Toamnă / Iarnă 2013/2014.

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®