Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
România face parte începând cu 2019 din conducerea EFBLU

După primul an de activitate europeană, România prin „Liga Companiilor” a fost desemnată să asigure vicepreședinția forului continental dedicat fotbalului pentru companii EFBLU.• Înființată în 2016, European Football Business Leagues United este coordonată din orașul polonez Cracovia de către Pawel Dimow, doctor în economie cu proiecte implementate la nivel instituțional (UEFA, Federația de Fotbal din Bulgaria) și de club (Tottenham Hotspur, Wisla Cracovia, CSKA Sofia).
Prim-vicepreședintele în exercițiu este André Pascoal, specialist în cadrul Federației de Fotbal din Portugalia și organizator de evenimente sportive în Lisabona și Porto.
În expansiune constantă însă selectivă, EFBLU reunește în prezent 11 ligi de fotbal pentru companii din 9 țări precum Portugalia, Slovenia, Polonia, Bulgaria, Israel, Spania, Estonia, Cehia și România.
Uniunea organizează anual un turneu dedicat echipelor de top (EFBLU EuroCup), dar și turnee deschise tuturor companiilor (EFBLU TourCup).
• Desemnată să asigure vicepreședinția forului continental, România a fost reprezentată la cele două ediții EFBLU EuroCup organizate până în prezent, astfel:
- Cracovia / Polonia 2017 - Marco Vet - campioana Cupei Constructorilor calificându-se în semifinale. * click aici pentru video.
- Kranjska Gora / Slovenia 2018 - AD Auto Total - campioana Ligii Companiilor calificându-se în sferturile de finală și oferind golgheterul competiției. * click aici pentru video.

INFO MEMBRI: http://efblu.com/members/
INFO EFBLU ÎN 2018: www.efblu.com/news/efblu-in-2018/
SOCIAL MEDIA: www.facebook.com/efcf.football/
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®