Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Semifinale déjà-vu în Turneul Companiilor din 2.Liga

--29 /05/ 2019- 2.Liga-Turneu, Sferturi © Competiția care va oferi câștigătoarei dreptul sportiv de a participa în Pre-Barajul de promovare în 1.Liga reeditează în semifinale dueluri consemnate în faza grupelor.
Victorioase cu mai puține emoții, PepsiCo și Lex-ADSA își vor disputa prezența în finală.
Cu goluri înscrise pe final, Concelex și Sodexo Pass se întâlnesc pentru calificarea în ultimul act.


Clasată pe locul 20, ultimul din sezonul regulat al 2.Liga, GreenPoint a cedat la lovituri de departajare în sfertul de finală disputat cu vicecampioana 2B.Liga, Concelex.
Condusă la pauză, GreenPoint a reușit trei goluri între min.26-32, pentru ca pe final să fie egalată prin dubla lui Cristian Niță din min.36 și 40, scor 3-3. La loviturile de departajare Concelex s-a impus cu 2-0 și își continuă aventura stagională.

Asemenea jocului din sezonul regulat, 5-5 cu trei goluri pe final, Engie și Sodexo Pass au avut un duel spectaculos în eliminatoriile Turneului. Cu câte un gol marcat în prima repriză, apoi cu Engie la conducere până în min.35, partida a atins cote maxime de adenalină în epilog.
Singura echipă din 2.Liga prezentă încă din primul sezon de campionat a înscris în min.35 și 40, ultima reușită a lui Mihai Iordache venind în secundele de final: 3-2 pentru Sodexo și calificare pentru al doilea sezon consecutiv în semifinale.

Cu 4-0 în min.13, PepsiCo părea să nu aibă emoții cu EY, finalistă în sezonul trecut din Turneu.
Tudor Răuț (x3) și Robert Iancu (x2) au semnat revenirile auditorilor (4-3, 5-4, 6-5), pentru ca pe final retailerii să se detașeze prin golurile lui Mihai Mangealic și Petrișor Dedu: 8-5 pentru PepsiCo.

Cu doi jucători noi în lotul de meci față de eșecul din sezonul regulat, față de 6 absenți de partea cealaltă, Lex-ADSA a trecut de Ericsson după un joc economicos. Partida echipelor ce s-au oprit sezonul trecut în faza sferturilor l-a avut ca remarcat pe Valeriu Simion, ofensivul reprezentativei avocaților marcând cele două reușite ale jocului în min.18 și 36: final 2-0.
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®