Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Serie continuă de epiloguri electrizante în 1.Liga

--01-05 /04/ 2019- © 1.Liga, Et.21 © Secundele de final au adus goluri decisive în trei meciuri din această etapă. Dacă Lindab și Hidroconstrucția au remizat cu trei reușite alternante, Renault-Omniasig și AD Auto Total în schimb au obținut victoria.
Remarcata etapei este Televol Systems, printr-un succes în care fair-play-ul a fost primordial.

√ Concursul “.Golul Etapei by Lotto.”, derulat exclusiv pe Facebook lunea în noul interval orar 9-21, îi nominalizează în Etapa 21din 1.Liga pe jucătorii:
Andrei-Ștefan Beică (BCR), Daniel Iftodi (Gemini Solutions) și Titus-Robert Poșogeanu (Marco Vet).
CLICK aici pentru a viziona și vota propunerile

Neașteptată performeră la capitolul remize, Lindab nu a făcut rabat nici cu Hidroconstrucția, în speță singura echipă din 1.Liga care avea 0 în dreptul rezultatelor de egalitate.
Cu 2-0 la pauză și 4-1 în partea secundă, Lindab a fost egalată de două ori pe final: mai întâi în minutul 39 de Bogdan Floarea și, după reușita lui Alin Pisău, în ultima fază a jocului prin Bogdan Stănciulescu: 5-5, rezultat ce menține blocate aspirațiile ambelor echipe.

Ultimul minut a decis și returul disputat de Renault-Omniasig și Mega Image. Dacă în tur retailerii obțineau egalarea, în partea a doua a sezonului inginerii au marcat golul victoriei.
Cu 1-2 la pauză și 1-3 imediat după odihnă, selecționata Renault-Omniasig a trecut cu bine peste momentul eliminării lui Andrei Secelean (cumul de “galbene”) și, după egalarea produsă în minutul 33, au încheiat meciul cu reușita lui Dorin Dragomirescu: 4-3.

Liderul AD Auto Total a trecut prin mari emoții în etapa cu penultima BCR. Avantajul din prima parte (2-0 în minutul 4 și 4-2 la pauză) a fost anulat în partea secundă, pentru ca după un nou gol marcat să fie egalat în minutul 39. Andrei Dumitru a fost responsabil cu golul victoriei, 6-5, secundele de prelungire fiind agonisante pentru învingătoarea care înregistează și o premieră negativă: meciul încheiat cu puncte în care primește cele mai multe goluri.

Mostră sublimă de fair-play, Televol Systems a ales să își descompleze echipa în condițiile în care a devenit certitudine faptul că Marco Vet va juca întreg meciul cu un jucător mai puțin. Numele echipei câștigătoare a fost unul clar în ciuda unui mic suspans conferit de egalarea la 5 din minutul 30, dar și a scorului strâns: 6-5 pentru Televol, cu o triplă a lui Alex Ilina pentru Marco Vet.

Rompetrol și-a continuat traseul pozitiv printr-o victorie-revanșă în jocul cu Instituțiile Lumina.
Cu 4-1 la pauză și 9-5 în final, Alex Dumitrache (x4) respectiv Gheorghe Bucur (x3) și-au etalat calitățile de marcatori, iar Rompetrol se detașează la 11 puncte de zona barajelor.

După patru eșecuri la rând, Royal Car a sperat la puncte în jocul cu Gemini Solutions, echipă în fața căreia cucerea în urmă cu două ierni Cupa Companiilor. Penalty-ul prin care au fost egalați înainte de pauză i-au determinat pe IT-iști să abordeze repriza secundă în forță, cu două goluri sosite rapid.
În ciuda unui forcing al mecanicilor, cei care au punctat au fost tot învingătorii: 1-4, cu o contribuție majoră a lui Daniel Iftodi.

Lipsită de rezerve, ADSA-Enterprise nu a avut șanse în jocul cu TTA și a cedat categoric și în retur: 0-3 la pauză și 1-8 în final, Tănase Mușat punându-și amprenta la cinci goluri.

Printerr a amânat meciul cu Mobexpert, reprogramat pentru Luni, 15/04, 23:00.
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®