Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Servicii cu discount oferite de "Alexandreea Club Fitness & Spa"

Un brand puternic din sfera sportului se alătură Ligii Companiilor. Prin complexitatea și calitatea serviciilor oferite, clubul de fitness Alexandreea se situează în topul centrelor de profil din țară. Mărturie pot depune cei care au avut ocazia de a beneficia de facilitățile clubului, de la performeri sportivi, la vedete din show-biz și la simpli angajați ai unor companii importante din România.

•  Noul Club a avut inaugurarea in 19 aprilie 2010 si a devenit între timp unul dintre cele mai mari si mai moderne cluburi din România. Suprafața depășește 3.500 mp și este împărțită pe cinci nivele, beneficiind de teren de fotbal cu suprafață artificială, acoperit și parcare privată.

Parterul stă la dispoziție cu recepția, două vestiare separate (femei - bărbați) dotate cu cate 10 dușuri individuale și 120 de cusete. Tot aici se află și barul sportiv, unde se pot consuma printre altele shake proteic și fresh natural.

La nivelul -1 se alfă piscina semiolimpică cu dimensiunile 25 metri lungime / 8 metri  lățime / 1.50 metri adâncime. Piscina beneficiază de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH și CL, dezinfectare a apei cu UV și centrală de tratare a aerului. Tot de aici se face accesul la cele două saune finlandeze (femei - bărbați) și jacuzzi professional.

La etajul 1 se regăsește cea mai modernă sală de fitness din București, dotata cu aparatură de ultima generatie. Pe o suprafață de 450 m pătrați există posibilitatea de a se lucra opțional la aparate din gamele Selection dotate cu isocontrol, Pure Strenght - TechnoGym, cardio Active Wellness TV (with intergrated DVB-T digital receiver IPOD incorporat) și Kinesis One.

Etajul 2
se evidențiază prin una din cele mai mari săli de aerobic din București, cu cca 250 mp, unde prin intermediul unor instructori de excepție se poate beneficia de o gamă larga de servicii: salsa, zumba, zumba-step, aero-salsa, tae-bo, tae-bo extreme, fitball, pillates, stretching, step, step coregrafic, clase de tonifiere, aerobic, dance aerobic etc.
Tot aici se găsește și sala de spinning dotată cu gama de vârf a bicicletelor Tomahawk, numărul 1 mondial în acest domeniu.

La etajul 3 se regăsesc pentru relaxare 8 camere pentru masaj general, masaj de relaxare, masaj anticelulitic, împachetări la termo cuverte, reflexoterapie și shiatsu (NOU).

•  Detalii despre oferta specială dedicată exclusiv participanților din Liga Companiilor sunt disponibile la organizatorii proiectului "Fotbal pentru Companii".

* Adresa: Bd. Basarabia 37-39, sector 2, București.
* Website: http://www.fitnessandspa.ro/

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®