Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Sport Suport și Admiral întră în Play-off, iar EA este în așteptare

--18-22/03/2019- 2.Liga - Etapa 18 © Penultima etapă din sezonul regulat le-a adus confirmarea calificării în Play-off echipelor Sport Suport și Admiral, dar și eliminarea pentru DTM-MApN.
Cu un punct obținut pe final, Electronic Arts are prima șansă de a prinde ultimul loc din top8 în dauna Schindler.
RCS & RDS va arbitra lupta pentru locul 1 în care au rămas Segula și Catena Racing Team, în timp ce Lex-ADSA și TUI TravelCenter promit evoluții-surpriză în
Turneu.

Duel care va fi contabilizat și în viitorul clasament din Play-off, Tuborg vs RCS & RDS s-a încheiat nedecis după un final palpitant. Fostele prim-divizionare nu s-au menajat deloc, iar meciul a fost în continuu pe contre. Cabliștii cu condus cu 0-1 la pauză și 0-2 imediat după odihnă, pentru ca Tuborg să întoarcă la 3-2 cu cinci minute înainte de final.
Cătălin Marin a restabilit echilibrul în minutul 39 pentru 3-3, rezultat ce o nemulțumește îndeosebi pe RCS & RDS ieșită astfel din lupta pentru locul 1.

Sport Suport a întâmpinat o rezistență mai consistentă din partea Schindler doar în prima parte a jocului, la pauză situația fiind în mare parte clarificată (4-1). În repriza secundă trupa lui Alex Miu a încercat diverse tactici însă nu a putut mai putut reveni în meci: final 8-3, iar Schindler coboară în afara zonei de Play-off.

Cu un prim gol marcat start, Electronic Arts a încasat cinci reușite consecutive în opt minute de la EY. Semnată înainte de pauză, revenirea gamerilor s-a încheiat cu egalarea produsă de Leonard Constantin în minutul 39: scor 5-5 și un punct care o ajută pe EA să urce pe locul 8.

După victoria cu Segula din etapa a doua, Sodexo Pass a produs un nou rezultat șocant, care o descalifică pe DTM-MApN din lupta pentru calificare în Play-off.
Fără rezerve, militarii au evoluat în 5 jucători după eliminarea portarului Vlad Moisi (10’, henț în fază iminentă de gol) și au primit gol din faza imediat următoare. În ciuda acestui fapt, următoarele goluri au venit la poarta echipei în superioritate, iar în minutul 27 tabela indica un neverosimil 1-3. După egalarea produsă de cuponarii Mihai Mină (30’) și Tiberiu Sava (36’), DTM a rămas în patru jucători urmare a eliminării indirecte a lui Andrei Spandole (36’), iar Costel Moșteanu (39’) a închis tabela: 4-3 pentru Sodexo.

Impresionantă prin organizare și fair-play, Segula și-a apropiat fără mari eforturi victoria logică cu UiPath, echipă lipsită de soluții pe bancă: 5-1 la pauză și 7-3 în final, cu triple pentru Ionuț Șchiopu, respectiv Bogdan Bălăceanu.

Victorioasă cu RCS & RDS și DCN EU, Ericsson a fost aproape de un nou rezultat important în jocul cu Catena Racing Team: 1-0, 3-1, 4-2 și 4-4 la pauză, 4-6 în final. Dacă pentru IT-ști Alex Atanasiu și-a semnat debutul iar George Cosma a bifat o dublă, la farmaciști proaspătul tătic Florin-Cătălin Oprea a înscris de trei ori.

Într-o cursă continuă pentru golaveraj, DCN EU Cash & Carry și-a îndeplinit obiectivul și a depășit la scor Hilti: 3-0 în min.4, 8-0 și 8-2 la pauză, 15-2 în final, cu Alex Moldoveanu autor la 5 dintre reușite.

Cu obiectiv să nu piardă pentru a-și asigura prezenta în Play-off, Admiral a avut un meci neașteptat de dificil cu Engie, formație care s-a remarcat în acest sezon prin remizele cu RCS & RDS și Tuborg. Condusă din min.2, Admiral a intrat la pauză în avantaj minim, pentru ca la reluarea meciului să fie egalată. Golurile victoriei au fost marcate în min.36 și 37: scor final 4-2.

Fără puncte în primele 11 etape, reprezentativa Lex-ADSA a ajuns la cota 13 în 7 etape în care a întâlnit și multe vecine de clasament. Ultima pe lista a fost Wipro, echipă pe care a depășit-o după o desfășurare spectaculoasă: 3-1 și 3-4 la pauză, 5-5 și gol de 6-5 înscris de Valeriu Simion în min.35.

Seria de cinci jocuri cu echipe din zona de Play-off, încheiată fără puncte, a ajutat-o pe TUI TravelCenter să abordeze relaxat etapa cu GreenPoint. Conduși cu 2-0 în start, turiștii au întors brusc soarta jocului și, după 2-7 (14’), 3-8 (pauză) și 6-11 în final, cu 6g pentru Gabriel Deliu, obțin o victorie de moral pentru Turneu.
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®