Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Succes Admiral în Play-off, calificare apropiată de Engie în Turneu

--15-20 /04/ 2019- 2.Liga-Play-off, Et.9 © Și a doua etapă din returul Play-off-ului a fost fără puncte pentru RCS & RDS, egalată în clasament de Catena Racing Team. La patru puncte de zona promovării directe, Sport Suport a ajuns-o din urmă pe Segula. Cu gândul la BARAJ, Tuborg și Admiral au un ușor avans față de DCN EU Cash & Carry, în vreme ce Electronic Arts așteaptă cu nerăbdare noi puncte.

Început în postura de lider detașat, Play-off-ul i-a adus echipei RCS & RDS al doilea eșec consecutiv. Foarte atentă la detalii, Admiral a luat avans încă din primele minute, pentru ca imediat după pauză să fie egalată (3-3). Au urmat cinci goluri la rând, iar formația coordonată Constantin Tocan se gândește tot mai mult la 1.Liga: scor final 8-3.

Dacă în urmă cu aproape o lună o învingea cu ceva emoții, în Play-off echipa Catena Racing Team s-a impus mai clar în fața Segula, echipă cu care s-a duelat pentru supremație în sezonul regulat: 3-0 și 5-1, iar farmaciștii iau în clasament un avans neaștreptat de repede. 

Cu o primă repriză care s-a dovedit decisivă, Tuborg și-a luat revanșa în jocul din Play-off-ul cu DCN EU Cash & Carry. Conduși cu 5-1 la pauză, retailerii s-au apropiat la 7-6, pentru ca Marin Niță să închidă scorul: 8-6 și câte 4g pentru Liviu Drăgan, respectiv Daniel Enciu.

Lipsită de Cătălin Tănăsie, Electronic Arts a reușit în jocul cu Sport Suport să își coordoneze defensiva la un nivel optim până aproape de final. Ultimele minute i-au adus trei goluri și detașarea pe tabelă echipei lui Constantin Mihăiță: 0-4

2.Liga-Turneu, Et.3 © În Turneul Companiilor, acolo de unde câștigătoarea va evolua în faza de Pre-BARAJ cu ocupanta locului 6 din Play-off, Engie este aproape de calificarea în sferturile de finală înaintea jocului cu PepsiCo pentru supremația în Grupa A, în vreme ce Sodexo Pass rămâne singura echipă cu maxim de puncte în Grupa B.

Semifinalistă în sezonul trecut, Engie a obținut calificarea în sferturile de finală din Turneul Companiilor după victoriile concludente obținute cu GreenPoint, 7-1 (3-0) în etapa curentă, și apoi cu Hilti, 5-4 (3-2) în avans.

Lex-ADSA
și Hilti au alergat 27 minute pentru un gol, partida fiind decisă la ultima fază: 1-2 și a doua victorie pentru constructorii pentru care Emil Neculae a avut un rol determinant.

PepsiCo a avut emoții cu TUI TravelCenter (0-1 și 1-2 la pauză), partea secundă aducându-i trei goluri consecutive și a treia victorie: final 4-2.

Disputată 5 vs 5 în condițiile în care DTM-MApN a ales varianta fair-play-ului în detrimentul unui succes categoric cu Cora Alexandriei, partida a avut o desfășurare spectaculoasă încheiată cu victoria militarilor 12-9 (5-3) și 5g pentru învingătorul Alex Șarvarin.

Egalată în ultimele secunde din etapa finală a sezonului regulat, UiPath a condus-o pe Sodexo Pass în etapa din Turneu. Mădălin Purice (x4) și Mihai Mină (x2) și-au dovedit din nou calitățile de marcatori, iar cuponarii și-au apropiat o nouă victorie: 4-2 la pauză, 8-4 în final.

Cu două prime victorii, Ericsson și Concelex continuă Turneul neînvinse și după meciul-direct: 1-1 la pauză, 3-1 și 3-3 în final, cu IT-iștii la limita celor 5 greșeli în fiecare repriză.

Dacă în sezonul regulat a pierdut în toamnă cu 3-6, pentru EY a fost mai ușor în primăvară cu Wipro: 1-0 la pauză, apoi 4-0 și în final 4-1.

Allianz Partners a avut o prestație mult mai bună decât o arată scorul final al înfrângerii cu Schindler, datorat atât unui început subturat, cât și unui final epuizant fizic: 3-0 prin hattrick-ul lui Robert Lica (7’), 5-2 la pauză, 7-4 (30’) și 11-4 în final.
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®