Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video

VIDEO Highlights Superliga Companiilor 2014

Stire eMM TV - Superliga Companiilor 2014

ECHIPELE PARTICIPANTE Superliga Companiilor 2014

Continental AP Timișoara
Componentă a unui concern cu aproape 150 ani de activitate, Automotive Products Timișoara întregește grupul auto deținut în România, care numără 8 unități de producție și trei centre de cercetare/dezvoltare (Sibiu, Iași, Carei și Arad).
Domeniul este fabricarea/reșaparea/refacerea anvelopelor și a camerelor de aer.
Cu cele mai puține goluri primite din turneu și victorii la lovituri de departajare în meciurile eliminatorii, echipa a oferit cel mai bun portar (Marius Nistor).
Mega Image
Integrată în Delhaize Group, retailer internațional înființat în 1867 în Belgia, compania a oferit una din primele rețele de supermarket-uri din țară.
Echipa care a câștigat trofeul campionatului fotbalistic de elită al companiilor din sezonul 2013/14 a început timid turneul (eșec cu BRD). Acomodată cu condițiile de joc, formația a avut evoluții din ce în ce mai apreciabile, fapt ce i-a conferit fundașului Florin-Gabriel Antoce distincția de MVP.
Delphi Packard Timiș
Parte din concernul internațional care deține în România patru unități de producție, fabrica din Timiș (Sânnicolau Mare) oferă sisteme de distribuție electrice/electronice pentru producători auto europeni.
Echipa care i-a dat pe cei mai buni marcatori a turneului (Raul Rejep și Remus Ciui, 11g în 6j, despărțiți în funcție de nr.goluri din "eliminatorii") a avut cel mai deschis joc: a înscris cele mai multe goluri (31) și, totodată, a primit cele mai multe goluri (22) dintre formațiile participante.
Mediafax-eMaramureș

Joint-venture fotbalistic, agenția de presă și portalul local de presă au făcut front comun în tentativa de a se promova reciproc pe gazon.
Coordonată de Tudor Simion, căpitan al formației Tanzmannschaft, dublă-campioană a campionatului-partener LIGA București, echipa a disputat finala mică după ce în faza grupelor a consemnat trei victorii la limită obținute pe final de meci.

Italsofa Baia Mare
Parte din Natuzzi Group, unul din cei mai mari producători de canapele de piele din lume, fabrica localizată în Baia Mare a început activitatea în 2001.
Neînvinsă în turneu, cu două remize și un succes în grupe, echipa a cedat în sferturi la lovituri de departajare în fața Mega Image.
Total Strada
Echipa grupului de firme cu activitate în furnizarea serviciilor de construcții/instalații a revenit în prim-plan după o pauză de doi ani, atunci când a câștigat trofeul Ligii Companiilor din București.
În căutatea unei formule de joc și cu lotul cel mai redus numeric, echipa a fost de asemenea neînvinsă în turneul: a câștigat grupa după a învins viitoarea campioană, formație ce i-a semnat apoi eliminarea după un sfert decis la lovituri de departajare.
ISU Maramureș
• Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș au avut un weekend liniștit, acțiunile specifice de prevenire/monitorizare/gestionare fiind desfășurate fără probleme și pe terenul de fotbal.
Echipa, extrem de omogenă și bine pregătită fizic, a cedat în sferturi după un parcurs ce i-a permis să se califice de pe locul 3 din grupă.
QuickMobile Baia Mare
Retailer IT&C online, firma cu sediul central în Baia Mare s-a dezvoltat treptat, fiind prezentă cu puncte de vânzare în orașe importante din țară, cum ar fi București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.
Ofensivă, echipa a avut o evoluție constantă, fiind aproape de a câștiga grupa după ce a pierdut pe final meciul cu Mega Image, prin gol primit în superioritate numerică.
A oferit și singurul eliminat direct (Norbert Slezinger).
BRD
Cu o tradiție de peste 90 ani în România, banca ce face parte din Grupul Societe Generale se axează pe trei activități: bancă de retail, corporate & invesment banking și servicii de leasing financiar/operațional.
Cu jucători din Maramureș, Sălaj și București, echipa a început magnific (victorie cu Mega Image) și a continuat foarte relaxat în fața echipelor locale.
Taparo Group Maramureș
Grupul de firme producătoare de mobilier tapițat (scaune, canapele, paturi) este alcătuit din Taparo, Sofa Works, 4Brands și Eurocomfil Invest, având puncte de lucru în jud. Maramureș (Baia Mare, Târgu Lăpuș) și Sălaj (Gâlgău).
Echipa coordonată de fostul căpitan al KPMG România (2B.Liga 2013/14), Alex Puiu, a fost aproape de o calificare în sferturi, aportul din finalul grupelor al directorului general fiind unul consistent.
Lindab
Prezentă în România din 1994, compania integrată în concernul suedez își desfășoară activitatea în întreaga țară, în domeniile profile, ventilații și building systems.
Sub privirile localnicului director general, revelația returului din Liga Companiilor a avut parte de o experiență reconfortantă atât pe gazon, cât și în afara lui.
În meciul de clasament gruparea a înscris 9 goluri, tot atâtea cât reușise până în acel moment în celelalte 3 jocuri disputate.
Electro-Flux Dolj
Localizată în județul Dolj și cu activitate regională semnificativă, compania se concentrează pe comerțul cu materiale electrice și sanitare.
Echipa din rândul căreia a făcut parte managerul firmei alături de fiul în vârstă de 15 ani s-a detașat de restul competitoarelor prin sportivitate, motiv pentru care și-a ajudecat Trofeul Fair-Play “Cump
ăna.
A fost protagonista celui mai șocant scor, în ultimul joc din grupe cedând cu 6-9 în fața Italsofa, după ce a avut 6-3 până în min.35.• Superliga Companiilor • Edi?ia a III-a, Maramure? 2014Prin alegerea zonei Maramureșului (Baia Mare), ediția a treia a turneului național de fotbal .Superliga Companiilor. a beneficiat de o puternică componentă turistică, evenimentul desfășurat în perioada 17-20 Iulie 2014 fiind compus din fotbal (terenurile Elit Sport Baia Mare), turism tradițional și relaxare gastronomică. 
______________________________________________________________________

PARTICIPANTE

12 echipe cu jucători cooptați de la companii cu activitate în întreaga țară au fost confirmate în turneu:
campioana Mega Image și revelația returului Lindab (1.Liga Companiilor București).
Total Strada - câștigătoare a Ligii Companiilor în urmă cu două ediții.
Mediafax-eMaramureș, BRD - selecționate bazate pe un nucleu din București.
Continental AP Timişoara, Delphi Packard Sânnicolau Mare - companii din județul Timiș.
Electro-Flux Craiova - companie cu sediul central în județul Dolj.
Taparo Group Maramureş, QuickMobile Baia Mare, Italsofa Baia Mare, ISU Maramureș - companii locale.

SISTEM DE DESFĂȘURARE

Turneul a fost alcătuit din faza grupelor (3 serii a câte 4 echipe) și faza finală (primele 2 și cele mai bune două clasate pe 3 au mers în sferturi, celelalte 4 necalificate au disputat meciuri de clasament).
Toate meciurile s-au disputat după regulamentul utilizat în Liga Companiilor, cu o durată de 2 reprize x 20 minute.

CLASAMENTUL FINAL

1. Continental AP Timișoara - campioana naţională a companiilor (2014)
2. Mega Image
3. Delphi Packard
Sânnicolau Mare
4. Mediafax-eMaramureș
5-8. Total Strada, Italsofa Baia Mare, ISU Maramureş, QuickMobile Baia Mare
9-12. BRD, Taparo Group Maramureş, Lindab, Electro-Flux Craiova


DISTINCȚIILE SPECIALE

Jucătorul turneului - Florin-Gabriel ANTOCE (Mega Image)
Golgheterul turneului - Raul REJEP
(Delphi Packard Timiş)
Portarul turneului - Marius NISTOR (Continental AP Timişoara)
Trofeu Fair-Play - Electro-Flux

PROGRAMUL COMPETIȚIEI

Joi, 17/07/2014
- 15:00-18:00 – Antrenamente oficiale
Vineri, 18/07/2014
- 09:00, T1-Et.1-Gr.B - Italsofa vs Continental AP 1-1 (0-0)
autogol / F.Nicoară
- 09:00, T2-Et.1-Gr.C - Lindab vs Mediafax-eMM 2-3 (0-1)
D.Stanciu, autogol / V.Lungu (x2), M.Lunic
- 10:00, T1-Et.1-Gr.A - Mega Image vs BRD 1-2 (0-1)
A.Roşu / G.Văleanu, R.Azimi
- 10:00, T2-Et.1-Gr.B - Total Strada vs Electro-Flux 6-2 (1-1)
A.Albu (x2), S.Costache (x2), A.Niculae, I.Ghiţă / A.Stănuţ, Şt.Georoceanu
- 11:00, T1-Et.1-Gr.C - Taparo Group vs Delphi Packard 3-6 (1-3)
A.Bud (x2), C.Pop / R.Rejep (x2), R.Ciui (x2), T.Simion, V.Leucuţa
* pauză turistică de relaxare, în judeţ.

- 17:00, T2-Et.1-Gr.A - QuickMobile vs ISU 3-1 (1-0)

A.Peter (x2), N.Szelinger / F.Bizău
- 18:00, T1-Et.2-Gr.C - Delphi Packard vs Mediafax-eMM 4-5 (2-2)

R.Rejep (x2), R.Ciui (x2) / M.Lunic (x3), V.Lungu (x2)
- 18:00, T2-Et.2-Gr.B - Italsofa vs Total Strada 3-3 (2-1)

F.Malinetescu (x3) / I.Alexandru, S.Costache, A.Albu
- 19:00, T1-Et.2-Gr.C - Taparo Group vs Lindab 4-2 (4-1)

A.Bud (x3), D.Sighertău / N.Toma (x2)
- 19:00, T2-Et.2-Gr.A - ISU vs BRD 6-0 (2-0)

F.Gherghel (x2), F.Bizău (x2), M.Maghear, V.Pop / -
- 20:00, T1-Et.2-Gr.B - Continental AP vs Electro-Flux 8-1 (5-0)

A.Dobrilă (x2), S.Bucure (x2), C.Toroni, A.Moscalu, M.Bălan, L.Gagyi / Şt.Georoceanu
- 20:00, T2-Et.2-Gr.A - QuickMobile vs Mega Image 3-5 (1-2)
F.Mureşan, A.Peter, autogol / V.Toma (x2), N.Dudău, M.Cristea, G.Anghelina
Sâmbătă, 19/07/2014

- 09:00, T1-Et.3-Gr.A - QuickMobile vs BRD 8-4 (4-3)
Szelinger (x3), A.Peter (x2), M.Deac, I.Ghiţ, F.Mureşan / G.Vălean (x2), R.Azimi, D.Gureşoae
- 09:00, T2-Et.3-Gr.A - ISU vs Mega Image 1-4 (1-1)
M.Maghear / A.Roşu (x2), G.Anghelina, M.Cristea
- 10:00, T1-Et.3-Gr.B - Continental AP vs Total Strada 1-3 (1-0)
L.Gagyi / A.Niculae (x2), I.Ghiţă
- 10:00, T2-Et.3-Gr.B - Italsofa vs Electro-Flux 9-6 (1-4)
M.Rotaru (x4), S.Dumitru (x2), A.Tamaș, A.Mal, F.Malinetescu / M.Stănuţ (x2), E.D-trescu (x2), Şt.Georoceanu (x2)
- 11:00, T1-Et.3-Gr.C - Delphi Packard vs Lindab 5-5 (3-2)
R.Ciui (x2), R.Rejep, V.Leucuţa, I.Drăgoi / N.Toma (x4), A.Mihai
- 11:00, T2-Et.3-Gr.C - Taparo Group vs Mediafax-eMM 1-2 (0-1)
A.Puiu / V.Şimon, V.Lungu
* pauză turistică de relaxare, în judeţ.

CLASAMENT după faza grupelor (3 jocuri)
GRUPA A GRUPA B GRUPA C
Loc Echipa P. Gol. Loc Echipa P. Gol. Loc Echipa P. Gol.
1. Mega Image
6 10-6 1. Total Strada 7 12-6 1. Mediafax-eMM 9 10-7
2. QuickMobile
6 14-10 2. Italsofa
5 13-10 2. Delphi Packard 4 15-13
3. ISU 3 8-7 3. Continental
4 10-5 3. Taparo Group 3 8-10
4. BRD
3 6-15 4. Electro-Flux 0 9-23 4. Lindab 1 9-12
La egalitate de puncte, departajarea se face în funcţie de rezultatele directe.

- 17:30, T1-sfert 1 - Total Strada (1B) vs (3.1) Continental AP 0-0 * 2-3 d.l.p.
- 17:30, T2-sfert 3 - Mega Image (1A) vs (2B) Italsofa 0-0 * 2-1 d.l.p.
- 18:30, T1-sfert 2 - Mediafax-eMM (1C) vs (3.2) ISU 3-1 (0-1)
V.Lungu (x2), M.Lunic / F.Bizău
- 18:30, T2-sfert 4 - QuickMobile (2A) vs (2C) Delphi Packard 4-10 (2-5)
A.Peter (x3), autogol / R.Rejep (x4), R.Ciui (x3), R.Mircioiu, I.Drăgoi, autogol
- 19:30, T1-j.clas - Taparo Group (3.3) vs (4.1) BRD 1-1 (1-1) * 1-3 d.l.p.
A.Puiu / G.Vălean
- 19:30, T2-j.clas - Lindab (4.2) vs (4.3) Electro-Flux 9-3 (7-2)
D.Stanciu (x4), O.Chirică (x2), A.Mihai, R.Neagu, N.Toma / C.Stănuţ (x2), E.D-trescu
- 20:30, T1-semif - Continental AP vs Mediafax-eMM 0-0 * 2-0 d.l.p.
- 20:30, T2-semif - Mega Image vs Delphi Packard 3-1 (2-1)
G.Anghelina (x2), A.Roşu / R.Mircoiu
Duminică, 20/07/2014

- 09:00, T1-f.mică - Mediafax-eMM vs Delphi Packard
2-5 (1-4)
I.Barbu, T.Simion / R.Ciui (x2). R.Rejep (x2), V.Leucuța
- 10:00, T1-f.mare - CONTINENTAL AP vs Mega Image 0-0 * 2-1 d.l.d.

- 11:00 - Festivitatea de Premiere

• Mulțumiri speciale pentru suportul acordat acestui fenomen: Elit Sport Baia Mare, Cumpăna, Dru Relax, Graiul Maramureșului și e-Maramureș.
________________________________________________________________________

ARHIVĂ FOTO

» Galeria foto completă se regăsește pe Facebook (click aici).
» O selecție cu cele mai importante momente este disponibilă pe site (click aici).
________________________________________________________________________

ARHIVĂ VIDEO

» Click aici pentru a vizualiza rezumatul turneului - 8 minute și 7 secunde.
________________________________________________________________________

ARHIVĂ MASS-MEDIA

» Click aici pentru a vizualiza raportul de mediatizare (ziare, reviste, TV).
________________________________________________________________________

 


Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®