Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
TTA câștigă clar duelul ultimelor campioane din 1.Liga

--8-10 /05/ 2019- © 1.Liga, Et.24 © Luna mai i-a adus liderului AD Auto Total a doua înfrângere stagională, TTA fiind singura victorioasă din primele 7 clasate.
Cu finaluri palpitante, Rompetrol și Instituțiile Lumina au reușit să se impună, Marco Vet a salvat un punct, iar Televol Systems și Renault-Omniasig au remizat cu lovituri de penalitate ratate.
Royal Car, Hidroconstrucția și Mega Image au câștigat meciurile cu ultimele trei clasate și continuă să spere la evitarea locu
rilor de baraj, atât pe cale sportivă, cât și în urma licențierii pentru sezonul viitor.

√ Concursul “.Golul Etapei by Lotto.”, derulat exclusiv pe Facebook lunea în noul interval orar 9-21, îi nominalizează în Etapa 24 din 1.Liga pe jucătorii:
Gabriel-Marius Ruse (Televol Systems), Adrian Dibluș (TTA) și Andrei Brașoveanu (Marco Vet).
CLICK aici pentru a viziona și vota propunerile

După ce vara trecută a reușit în grupele .Superligii Companiilor. din Mangalia prima victorie din istoria confruntărilor directe, etapa 24 i-a adus echipei TTA și primul succes consemnat în campionat în fața AD Auto Total, după trei eșecuri și un egal.
Reușita din min.4 a lui Andrei Dumitru a fost urmată de cinci replici ale nacelarilor: 5-1 la pauză. În partea secundă liderul a presat constant însă a punctat o singură dată, pe final, la puțin timp după un penalty care a lovit bara: final 5-2.

Rompetrol învinge și în retur vicecampioana Gemini Solutions, după un joc în care a fost egalată de patru ori, pentru ca în ultimele minute Alex Petcu și Alex Dumitrache să puncteze pentru 6-4 final.

Nici în fața Marco Vet, pe care a condus-o cu 2-0 din min.5, Mobexpert nu a reușit să înregistreze un scor la o diferență mai mare de un gol, scenariu consemnat în ultimele 9 etape. Egalați prompt, retailerii au preluat din nou conducerea, pentru ca ultimele 5 minute din prima parte să fie disputate de ambele echipe în inferioritate (eliminări directe pentru portarii Marian Roșeanu și Daniel Costache pentru injurii). Cu 4-2 după odihnă, Mobexpert a fost egalată prin realizările lui Andrei Brașoveanu (‘32, ‘39): final 4-4.

Fără rezerve și dispusă la efort, reprezentativa Instituțiile Lumina a revenit de două ori în jocul cu Printerr: egalare înainte de pauză, apoi în min.32, pentru ca la ultima fază Romulus Ilie să aducă a treia victorie consecutivă la limită: 3-2.

Televol Systems și Renault-Omniasig au remizat într-un final formidabil.
Cu 2-1 la pauză după dubla lui Gabriel Ruse, Televol a fost egalată la reluare, în min.39 a nimerit bara din lovitură de penalitate, pentru ca la ultima fază portarul Alex Mină să respingă o altă lovitură de penalitate dictată la cealaltă poartă: final 2-2.

Cu 2-1 la pauză și 4-3 în min.30 al etapei disputată cu Royal Car, Lindab a irosit o nouă șansă de a obține victoria. Golul lui Claudiu Puiu și dubla lui Costel Moise au înclinat balanța de partea mecanicilor auto: 4-6.

Învinsă la limită în ultimele trei jocuri, BCR a început cu gol returul cu Hidroconstrucția, pentru care Bogdan Floarea, Vlad Vintilă și Bogdan Stănciulescu au întors scorul până la pauză.
Bancarii au sperat la puncte până în ultimele secunde, cele care i-au adus Hidroconstrucției golul desprinderii la 3-5 final.

Cu un retur caracterizat de scoruri strânse și puține goluri, Mega Image a început meciul cu selecționata ADSA-Enterprise prin trei goluri în 13 minute.
Ultima clasată și-a ridicat ritmul și a reușit să echilibreze partida, fără însă a schimba numele învingătoarei: 3-1 la pauză și 5-1 în final.
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®