Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Televol este egala Gemini, iar Marco Vet devine vicelider

--20-23/03/2019- © 1.Liga, Et.19 © Caracterizată prin multe rezultate echilibrate, a patra etapă din retur i-a adus liderului AD Auto Total detașarea la 11 puncte de rivala Gemini Solutions, în timp ce Marco Vet a urcat pe poziția secundă.
Ultimele secunde au etichetat eșecul pentru BCR, victoria lui Mobexpert și punctul obținut de Lindab.

√ Concursul “.Golul Etapei by Lotto.”, derulat exclusiv pe Facebook lunea între orele 10-22, îi nominalizează în Etapa 19 din 1.Liga pe jucătorii:
Alex.Pintilei (Mobexpert), Iulian-Marius Ioniță (Televol Systems) și Bogdan-Alex. Stănciulescu (Hidroconstrucția).
CLICK aici pentru a viziona și vota propunerile

Cu retur început printr-un rezultat surprinzător, Televol Systems (victorie cu TTA) și Gemini Solutions (eșec cu Hidro) au oferit meciul etapei.
Avansul de puncte față de zona barajelor a făcut ca echipa din Voluntari să abordeze deconcentrată prima repriză, vicecampioana aflată în lupta pentru titlu conducând cu 0-2 la pauză și 1-3 după odihnă. Mihai Dragne (28’) și Marius Ioniță (31’) au adus remiza, final 3-3, iar IT-iștii rămân la o diferență de 11 puncte în spatele liderului.

Tot la limită, însă mult mai greu decât în tur s-a impus Marco Vet în a doua manșă stagională disputată cu BCR. Egalată după pauză și fără rezerve, finalista turneului estival .Superliga Companiilor 2018. a închis tabela încă din minutul 27 după reușita lui Tudor Hotobocescu. Pe final BCR l-a remarcat pe portarul Daniel Costache la o lovitură de penalitate irosită: final 3-2.

Mobexpert continuă seria jocurilor palpitante încheiate cu scor strâns, printr-o victorie obținută la ultima fază a jocului cu Instituțiile Lumina. Cu perioade alternante de posesie și faze spectaculoase, cele două formații au fost aproape de o remiză echitabilă, Marius Constantinescu speculând în final o eroare a adversarilor: 3-2.

Mega Image i-a încheiat echipei Rompetrol o serie de invincibilitate de 7 meciuri, după o confruntare care și-a închis tabela încă din prima repriză. Retailerii au luat initiativa prin Iancu Găzdaru (12’) și Răzvan Panțuru (13’), pentru ca Valentin Ion (16’) să debuteze cu gol pentru petroliști: scor 2-1.

În meci-restant pentru etapa 17, Mega Image a cedat pe final în fața Printerr, după ce a condus cu 2-1 din startul părții secunde și până cu cinci minute înainte de final. Cătălin Neagu și Cristi Batcu au întors scorul pentru Printerr, 2-3, echipă ce se instaleză confortabil pe locul 6.

Cu cele trei victorii stagionale obținute în primele patru etape, Lindab a încheiat cu puncte și returul cu Renault-Omniasig. A fost 2-2 la pauză și 2-4 la mijlocul părții secunde, pentru ca după o primă reușită a lui Ovidiu Chirică (33’) constructorii să egaleze înainte de fluierul de final prin execuția de finețe a lui Alin Pisău: 4-4, respectiv a patra remiză în ultimele 7 etape pentru Lindab.

Cu 2-1 la pauză, ADSA-Enterprise a iesit din odihnă cu cinci minute șocante în care a încasat cele patru goluri decisive în eșecul cu Hidroconstrucția: 3-7 și triplă pentru stranierul învingătorilor Bogdan Stănciulescu.

Cele două goluri marcate de Cristian Iordan i-au asigurat o pauză liniștită echipei AD Auto Total. După reușita de onoare marcată de Marian Stoica pentru Royal Car, partida a avut asigurat un ritm ridicat până la final: 2-1 pentru campioană.

___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®