Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Trio - Gemini la "Golul Etapei" după runda lui Ion Popescu

Reușita lui Ion-Mihail Popescu prin care Gemini Solutions a stabilit scorul final al victoriei cu Printerr a fost desemnată în urma voturilor de pe Facebook .Golul Etapei 13 by Lotto..

În vârstă de 36 ani, jucătorul care evoluează cu numărul 84 este la a doua distincție de acest fel după cea din sezonul trecut și totalizează 61 goluri după patru sezoane pentru IT-iști.

Gemini Solutions este cea mai laureată echipă în acest sezon (3 trofee), în timp ce celelalte zece runde au avut câștigători provenind de la tot atâtea echipe diferite.

Topul a fost completat cu golurile lui Marius-Nicolae Mihordea (BCR) și Dumitru-Codrin Vîlculescu (Renault-Omniasig).

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2019 © Liga Companiilor ®