Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Tuborg învinge RINF, iar Sport Suport se apropie de locul 2

• 17-21/02/2020 © A doua etapă din 2.Liga disputată în 2020 a redeschis lupta pentru locul 2, în timp ce un grup de cinci echipe sunt situate sub zona de Play-off la cel mult 4 puncte de #8.

Performerele etapei 12 au fost Tuborg (învingătoare în fața viceliderului) și Sport Suport (care a trecut de o rivală din zona de Play-off).
Toate cele 5 echipe situate sub zona de Play-off au învins, în timp ce ultimele 7 clasate nu au câștigat niciun punct.
Singurul progres important l-a avut Electronic Arts (de pe #9 pe #7), căderea cea mai mare a avut-o EY (de pe #8 pe #12), în timp ce în zona #6 - #12 nu s-a produs nicio schimbare.
Marcatorul rundei s-a dovedit Bogdan Cojocariu (Wipro - 5g), topul golgherilor fiind alcătuit din Cătălin Neagu (RINF - 27g), Mihai Dragomir (EA - 24g) și Cătălin Huțușoru (Sport Suport - 20g).
Segula a realizat scorul etapei (10-0), echipă care și-a trecut pe lista marcatorilor toți cei 6 jucători din lotul de meci.
Fără suspendați la zi, Topul "Fair-Play Cumpăna" o are în frunte de EA (-1p), urmată de Societe Generale (-2p), respectiv Sport Suport, UiPath și Deloitte Digital (câte -3p).

Învins doar de BCR în precedentele 11 etape, viceliderul RINF TECH a cedat în fața Tuborg după un joc deschis cu gol: 1-3 la pauză (cu penalty ratat de IT-iști la 1-1) și 3-4 în final, fiecare echipă atingând limita celor 5 greșeli în reprize diferite.Sport Suport a reacționat pozitiv după golul primit în 7’ de la DCN EU Cash & Carry.
A șasea victorie la rând a fost una mai facilă decât se preconiza, în condițiile în care retailerii au evoluat fără rezerve și cu antrenorul între buturi: 3-1 la pauză și 5-1 în final.

Electronic Arts obține din etapa cu Concelex primele puncte după o serie de trei eșecuri: 0-1 și 2-1 la pauză, 4-2 și penalty apărat de portarul sezonului trecut din 2.Liga, Ștefan Popa, final 4-3.

Deloitte Digital și-a asigurat un moral excelent înaintea ultimelor 7 etape din sezonul regulat, în care va întâlni toate echipele poziționate acum în zona de Play-off: 3-0 la pauză și 5-1 la final cu PharmaFarm, 3g fiind semnate de Adrian Ioana.

A doua apariție în campionat i-a adus echipei Societe Generale al doilea eșec suferit la limită. Ericsson a condus cu 3-0 la pauză și 4-1 până în 33’, pentru ca după o egalare spectaculoasă să înscrie golul victoriei în 39’ prin Cristian Nistor: 5-4.

ING Bank nu a ratat ocazia celui de-al cincilea succes consecutiv, în ciuda unui start cu gol al adversarului Lex-ADSA: 4-2 la odihnă și 6-3 în final.

După primul punct prin care și-a încheiat seria de 7 eșecuri, Engie a ținut piept Wipro până spre finalul primei părți, moment în care inginerii s-au desprins la 0-2. A fost 0-3 la pauză și 0-7 la final, cu 5g reușite de Bogdan Cojocariu.

Cinci etape a așteptat Segula pentru a cincea victorie din sezon.
Început în sistem 6 vs 6 și fără rezerve, jocul câștigat în fața UiPath a continuat cu ambele echipe evoluând în câte 5 jucători după accidentarea unui component al IT-iștilor: 3-0 la pauză, 10-0 în final.

Dacă Admiral a evoluat într-un amical cu Lex-ADSA (8-6) după neprezentarea GreenPoint, BCR în schimb a ales un joc intern după neprezentarea EY.
__________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®