Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Turneul național "Superliga Companiilor", aproape de start Imprimare Email

• Peisajul mirific conferit de platoul montan Cheile-Grădiștei Fundata (jud.Brașov) acompaniază "Fotbalul pentru Companii" în perioada 18-21/07/2013. Asemenea ediției inaugurale desfășurată anul trecut la Bușteni, a doua ediție a turneului național pentru companii și-a propus să reunească în plină vacanță competițională cele mai relaxate echipe. 

Într-o companie selectă, în care sunt incluse ocupantele primelor 4 locuri din sezonul trecut al Ligii Companiilor (Delhaize Cora Pantelimon, RATB SLTC-Electric, RATB STB-Auto, EOS KSI România), dar și câștigătoarea Trofeului Fair-Play din eșalonul secund 2A.Liga (Cumpăna), turneul național .Superliga Companiilor. a cooptat două nume noi din țară: REEA Târgu Mureș (firmă cu activitate națională și internațională în domeniul IT) și real,- Hypermarket Pitești (cu jucători de la mai multe magazine din țară, fără nicio legatură cu colegii bucureșteni din Liga Companiilor).
Trebuie precizat că formațiile nu aliniază cele mai bune garnituri, turneul propunându-și să se constituie într-un team-building fotbalistic la cote maxime.

• Site-ul vă va oferi informații proaspete după fiecare zi de competiție
.» Click aici pentru detalii complete (secțiunea TURNEE/Superliga Companiilor).
________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2019 © Liga Companiilor ®