Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Valentin Bigan - la primul "Golul Etapei by Lotto" pentru Rompetrol

--12 /03/ 2019- © Faza finalizată de Valentin Bigan prin care Rompetrol a preluat conducerea cu 4-3 în minutul 24 al victoriei cu Televol Systems a fost desemnată .Golul Etapei 17 by Lotto..

În vârstă de 38 ani, coordonatorul de joc care evoluează cu numărul 6 totalizează 76 goluri în cel de-al cincilea sezon de prezență în campionat.

Valentin Bigan își adjudecă prima disticție după ce de-a doua nominalizare stagională, în vreme ce Rompetrol bifează a doua distincție din patru nominalizări stagionale.

Topul a fost completat de reușitele jucătorilor Daniel Rînciog (ADSA-Enterprise) și Alex.-Cr.-Mircea Șomârlea (Mobexpert).

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®