Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Valeriu Constantin (BCR) - marcator al “Golului Etapei 25 by Lotto”

--21 /05/ 2019- © Faza prin care Andrei-Valeriu Constantin de la BCR a egalat în minutul 11 al victoriei cu ADSA-Enterprise a fost desemnată pe baza voturilor exprimate pe Facebook drept .Golul Etapei 25 by Lotto..
În vârstă de 31 ai, treiarul bancarilor totalizează 38 goluri în cel de-al doilea sezon în care are mari șanse să fie terminat cu postura de golgheter al echipei.
BCR ajunge la 3 distincții (capitol la care conduce Gemini Solutions - 4), realizate din 5 nominalizări stagionale (lidere - Instituțiile Lumina și Marco Vet cu câte 7, urmate de Printerr - 6).

Topul a fost completat de Laurențiu-Paul Tudoran (ADSA-Enterprise) și Andrei-Dian Petcu (Marco Vet).


___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®