Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Victorii moralizatoare pentru Mega Image, Rompetrol și BCR

--13-18 /05/ 2019- © 1.Liga, Etapa 25 © Dacă în lupta pentru titlu TTA este singura ce îi mai poate da emoții liderului AD Auto Total, evitarea regrogradării amplifică suspansul din finalul stagional.
Mega Image
, Royal Car și Hidroconstrucția așteaptă răbdătoare ca Televol Systems și Renault-Omniasig să facă pași greșiți în zona barajelor. Totodată, după primele puncte din retur, BCR se apropie la 5 puncte de Lindab fapt ce îi mărește șansele de evitare a retrogradării directe.

√ Concursul “.Golul Etapei by Lotto.”, derulat exclusiv pe Facebook lunea în intervalul orar 9-21, îi nominalizează în Etapa 25 din 1.Liga pe jucătorii: Laurențiu-Paul Tudoran (ADSA-Enterprise), Andrei-Valeriu Constantin (BCR) și Andrei-Dian Petcu (Marco Vet).
CLICK aici pentru a viziona și vota propunerile

Cu debutantul Sorin Nicolescu marcator al unui hattrick în trei minute, în condițiile în care Marco Vet a început partida cu un jucător mai puțin, Mega Image părea sigură de victorie. Cu 4-1 la pauză și 5-1 în partea secundă, retailerii au încheiat cu emoții partida: final 5-4.

Printerr a avut al șaptelea final de meci cu goluri decisive. Dacă de două ori a adus eșecul, iar de patru ori victoria, cu Televol Systems a fost consemnată remiza. Printerr a revenit de la 0-2 și 1-2 la pauză, însă nu a putut menține avantajul luat odată cu reușita de 3-2 din min.28. A fost nevoie încă o dată de inspirația lui Cătălin Neagu, care a egalat la ultima fază: 4-4.

În condițiile în care a condus cu 7-0 la pauză, Mobexpert s-a ales cu al patrulea suspendat și doi accidentați după restanța cu ADSA-Enterprise. Partea secundă a fost pierdută, însă deznodământul a fost unul elocvent: 9-3 cu 3g pentru Alex Șomârlea.

Cu probleme mari de efectiv însă doar din punct de vedere valoric, Mobexpert a pierdut clar duelul cu Rompetrol: 1-5 la pauză și 1-7 în final, Valentin Ion (x3) fiind jucătorul responsabil cu ritmul ridicat din ofensiva câștigătorilor.

Primele puncte din retur au venit pentru BCR tot după o etapă disputată cu ADSA-Enterprise, ultima clasată fără victorie stagională conducând cu 0-1 și 1-3. Cu 4-3 și 4-4 la pauză, apoi 5-5, bancarii au avut în Andrei Beică un veritabil lider: final 7-6.

Gemini Solutions a bifat prima victorie după trei etape în care a acumulat un singur punct.
Din nou fără variante pe banca de rezerve, Instituțiile Lumina a intrat la pauză cu scor alb și își îndrepta speranța către a patra victorie consecutivă la limită. Trei reușite marcate între min.28-31 au rezolvat meciul, iar Gemini câștigă cu 3-0.

Cu dubluri pe fiecare post, TTA a evoluat extrem de concentrată în etapa disputată în avans cu Royal Car, de care a trecut mai greu decât se preconiza: 3-1 la pauză și 6-3 într-un final în care a încasat gol din lovitură de penalitate, cu 3g pentru MVP-ul .Superligii. din vara trecută, Antonio Rusie.

Lotul mult mai compact pe care a mizat în etapa cu Renault-Omniasig a ajutat-o pe TTA să se impună după un meci în care primele 23 minute au fost fără gol. Cinci reușite consecutive sosite în doar opt minute au soluționat cea de-a 18-a victorie stagională pentru TTA: 6-1 final și triplă pentru Tănase Mușat.

Confirmate deja pentru tradiționala participare în turneul estival .Superliga Companiilor. din Mangalia (10-14 Iulie 2019), reprezentativele AD Auto Total și Lindab au avut un meci cu desfășurare previzibilă.
Intensificate în partea secundă și pe fondul unui lot mai numeros, atacurile campioanei au fost dublate și printr-o defensivă precisă: 2-0 la pauză și 6-0 în final pentru AD Auto Total.

* Hidroconstrucția a amânat jocul cu Royal Car.

___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®